Foxbet: Όλα για όλα η Ρίβερ στο 2.10!


Η Μπάνφιλντ έκανε το χρέος της, κέρδισε και προκρίθηκε στον τελικό του αργεντίνικου τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπόκα. Με Λιμπερταδόρες θα ασχοληθούμε απόψε και συγκεκριμένα την ρεβάνς, ανάμεσα σε Παλμέιρας και Ρίβερ Πλέιτ.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Σου προτείνουμε προγνωστικα στοιχηματος 100 επιτυχια

Στο πρώτο παιχνίδι οι Βραζιλιάνοι πήραν τεράστια νίκη μέσα στο Μπουένος Άιρες με 3-0 και είναι με το 1,5 πόδι στον τελικό που θα γίνει στο «Μαρακανά». Πρέπει πραγματικά να… αυτοκτονήσουν για να μείνουν εκτός συνέχειας. Εκμεταλλεύτηκαν όλα τα λάθη στην άμυνα της Ρίβερ και πήραν το μεγάλο αποτέλεσμα. Τώρα καλούνται να κάνουν σωστή διαχείριση.

Η ομάδα του Γκαγιάρδο περνάει κρίση, ήταν εντελώς αναπάντεχο και απροσδόκητο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και στη συνέχεια αποκλείστηκε και από τον τελικό του εγχώριου τουρνουά. Είχε το μυαλό ξεκάθαρα στην ρεβάνς με τους Βραζιλιάνους. Δεν υπάρχουν και πολλά να κάνει. Πρέπει να βγει μπροστά και να επιτεθεί, καθώς χρειάζεται το λιγότερο τρία γκολ. Άπαντες στο εσωτερικό της δηλώνουν ότι θα παλέψουν και δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να παίξουν επίθεση.

Η λογική λέει ότι θα δούμε μια Ρίβερ να παίζει επίθεση και τη Παλμέιρας να περιμένει να εκμεταλλευτεί τα κενά της αντιπάλου της. Το Over 2.5 στο 2.10 για δύο τόσο ποιοτικές ομάδες και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θα παιχθεί.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τo Copa Libertadores στο Foxbet.