Foxbet: Σηκώνει… κόντρες η Λιγκ 2, με το G/G στο αγγλικό Λιγκ Καπ



Τις περσινές… Παρασκευές θυμίζει το σημερινό πρόγραμμα, καθώς περιλαμβάνει φουλ αγωνιστική της Β’ Γαλλία. Απόψε διεξάγεται και ο πρώτος ημιτελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας, ενώ με 3 παιχνίδια ανοίγει η εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Σου προτείνουμε το δυνατο σημειο της ημερας

Μετά τα μεσάνυχτα, διεξάγεται το πρώτο ματς για τον ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται την Παλμέιρας. Ελληνικό ενδιαφέρον στο μπασκετικό πρόγραμμα, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Ισραήλ από τη Χαποέλ Χολόν για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ για την Ευρωλίγκα διεξάγεται το εξ αναβολής παιχνίδι Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια.

 

Μαλάτιασπορ – Σίβασπορ (15:00)

Ξεκινάμε τις επιλογές μας με Τουρκία. Σε πτώση βρίσκεται η Μαλάτιασπορ, απέχει από τις νίκες για 3 αγωνιστικές (0-1-2). Βέβαια παραμένει σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο δηλώνει πως έχει βλέψεις για ψηλότερα. Η Σίβασπορ πάνω που πήγε να «χτίσει» νικηφόρο σερί και να καλύψει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία υπέπεσε σε δύο διαδοχικές γκέλες. Στην άμυνα εντοπίζεται το πρόβλημά της, καθώς επιθετικά έχει ποιοτικούς παίχτες (Γκραντέλ, Γιαταμπαρέ, Καγιοντέ) και ρολάρει.

Προγνωστικό: Και οι δύο ομάδες δεν θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία, θα ψάξουν τη νίκη, κάτι που κάνει πολύ πιθανό το G/G, που έτσι κι αλλιώς έχουν έφεση. Στο 1.85 η απόδοση του να σκοράρουν και αμφότερες.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από το Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet