Με εντολή Μουτζούρη στους δρόμους πέρασε την πρωτοχρονιά ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Κουφέλος


Τους εργαζόμενους που βρίσκονταν μακριά από τις οικογένειες τους έχοντας υπηρεσία επισκέφτηκε,  αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου Παναγιώτης Κουφέλος.

Μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη, ο κ. Κουφέλος μετέβη στο ΕΚΑΒ και στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, στην Αστυνομία, στο Λιμεναρχείο και στην Πυροσβεστική, μοιράζοντας βασιλόπιτες στους εργαζομένους και μεταφέροντας τις ευχές του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής για την νέα χρονιά.

Αμέσως μετά έκανε την παρακάτω δήλωση: « Με προτροπή του Περιφερειάρχη μας κ. Μουτζούρη, επισκέφτηκα αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου τα μεσάνυχτα εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας και στο Νοσοκομείο, προκειμένου να μεταφέρω τις δικές του ευχές αλλά και όλης της Περιφερειακής Αρχής. Ήταν μια συμβολική κίνηση και ένα ευχαριστώ προς τους ανθρώπους αυτούς που περνάνε αυτές τις ημέρες μακριά από τις οικογένειες τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μας. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε κάθε καλό την νέα χρονιά όπως και σε όλους τους νησιώτες του Βορείου Αιγαίου».