Βροχές, δριμύ ψύχος και χιόνια το Σαββατοκύριακο στην Λέσβο- Αναλυτική περιοχικη πρόγνωση (ΒΙΝΤΕΟ)


Το LesvosPost.com σε συνεργασία με το meteoclub.gr σας παρουσιάζει τον καιρό στην Λέσβο έως και την Κυριακή 17-01-21. 

Με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους,έντονο ψύχος,χιονοπτώσεις από τα 300μ.,αλλά και με διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης θα περάσουν το Σ/Κ που μας έρχεται οι κάτοικοι στο νησί της Λέσβου.

Ξημερώματα Δευτέρας θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα παραθαλάσσια.

👉Σημ: Το LesvosPost.com θα σας ενημερώνει συνεχώς με βίντεο και Φώτο απο την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο..

Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις από την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στην σελίδα μας του Facebook εδω


Αναλυτικά στις μεγαλύτερες πόλεις του νησιού θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για την πόλη της Μυτιλήνης προβλέπεται.

Παρασκευή  15-1-2021

Αρχικά συννεφιά με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και χιονοπτώσεις από τα 300μ.,με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  16-1-2021

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις από τα 200 μ.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  17-1-2021 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις από τα 200 μ ενώ τις βραδυνές ώρες θα χιονίσει και μέσα στην πόλη.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε νέο μετεωρολογικό σταθμό στην πόλη της Μυτιλήνης και μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τα καιρικά δεδομένα εδώ http://mytilini.meteoclub.gr/.Τοποθετήσαμε μετεωρολογική κάμερα στην πόλη της Μυτιλήνης για να μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη εδώ http://mytilini.meteoclub.gr/webcam/index.html

Για την πόλη της Καλλονής προβλέπεται.

Παρασκευή  15-1-2021

Αρχικά συννεφιά με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και χιονοπτώσεις από τα 300μ., ενδεικτικά στα χωριά Κάπη-Νάπη-Μανταμάδο-Κλειώ-Στύψη-Άγρα-Άντισσα-Μεσότοπο-Πελόπη-Υψηλομέτωπο με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  16-1-2021

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις από τα 200 μ. στα χωριά Κάπη- Αγία Παρασκευή-Νάπη-Μανταμάδο-Κλειώ-Στύψη-Άγρα-Άντισσα-Μεσότοπο-Πελόπη-Υψηλομέτωπο.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  17-1-2021 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις από τα 200 μ στα χωριά Αγία Παρασκευή-Κάπη-Νάπη-Μανταμάδο-Κλειώ-Στύψη-Άγρα-Άντισσα-Μεσότοπο-Πελόπη-Υψηλομέτωπο ενώ τις βραδυνές ώρες θα χιονίσει και μέσα στην πόλη.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Αγιάσου  προβλέπεται.

Παρασκευή  15-1-2021

Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 βαθμούς η ελάχιστη έως 2 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  16-1-2021

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται χιονοπτώσεις από τα 200 μ.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 βαθμούς η ελάχιστη έως 1 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  17-1-2021 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται χιονοπτώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 βαθμούς η ελάχιστη έως -1 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη του Πολιχνίτου προβλέπεται.

Παρασκευή  15-1-2021

Αρχικά συννεφιά με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και χιονοπτώσεις από τα 300μ.,ενδεικτικά στα χωριά Λισβόρι -Βασιλικά,με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  16-1-2021

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις από τα 200 μ. στα χωριά Λισβόρι και Βασιλικά.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  17-1-2021 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις από τα 200 μ ενώ τις βραδυνές ώρες θα χιονίσει και μέσα στην πόλη.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη του Πλωμαρίου προβλέπεται.

Παρασκευή  15-1-2021

Αρχικά συννεφιά με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και χιονοπτώσεις από τα 300μ., στα χωριά Μεγαλοχώρι-Ακράσι-Αμπελικό,με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  16-1-2021

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις από τα 200 μ.Μεγαλοχώρι-Ακράσι-Αμπελικό.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  17-1-2021 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις από τα 200 μ Μεγαλοχώρι-Ακράσι-Αμπελικό,ενώ τις βραδυνές ώρες θα χιονίσει και μέσα στην πόλη.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Μήθυμνας προβλέπεται.

Παρασκευή  15-1-2021

Αρχικά συννεφιά με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και χιονοπτώσεις από τα 200μ.,ενδεικτικά στα χωριά Βαφειό-Συκαμνιά-Άγερνο-Σκούταρο-Λεπέτυμνο,με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  16-1-2021

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις από τα 200 μ. στα χωριά Βαφειό-Συκαμνιά-Άγερνο-Σκούταρο-Λεπέτυμνο.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  17-1-2021 

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας κατά περιόδους αυξημένη και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις από τα 200 μ ενώ τις βραδυνές ώρες θα χιονίσει και μέσα στην πόλη.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 βαθμούς η ελάχιστη έως 2 βαθμούς η μέγιστη.

Τοποθετήσαμε νέο μετεωρολογικό σταθμό στην πόλη της Μυτιλήνης και μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τα καιρικά δεδομένα εδώ http://mytilini.meteoclub.gr


Τοποθετήσαμε μετεωρολογική κάμερα στην πόλη της Μυτιλήνης για να μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη εδώ http://mytilini.meteoclub.gr/webcam/index.html

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία των βροχών και των καταιγίδων εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/doppler-radar  

Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συθήκες που επικρατούν στο νησί εδώ http://meteo.aegean.gr/lesvos_map_frame.html