Υποβαθμίζονται τα ΕΛΤΑ Πετρας και Αγίας Παρασκευής.. και στο βάθος λουκέτο- Αντιδρούν οι κάτοικοι


Σχόλιο από το ITVPETRA

Τις τελευταίες μέρες μαθαίνουμε δυστυχώς ότι ορισμένοι "πεφωτισμένοι φωστήρες" της Αθήνας, χωρίς να έχουν καν γνώση της πραγματικότητας, μεταξύ "τυρού και αχλαδίου" αποφάσισαν την υποβάθμιση του Υποκ/τος ΕΛΤΑ ΠΕΤΡΑΣ, με υφέρποντα ίσως στόχο την παράδοση των κλειδιών σ' ανύποπτο χρόνο!

Όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε, το Υποκ/μα ΕΛΤΑ ΠΕΤΡΑΣ, εξαιτίας της παντελούς έλλειψης Τραπεζών, εξυπηρετεί χιλιάδες κόσμου - απ' την Πέτρα, το Πετρί, τη Λαφιώνα, τον Σκουτάρο, τη Στύψη, το Υψηλομέτωπο - αναφορικά με τις συντάξεις, τις καταθέσεις κι αναλήψεις χρημάτων, την αλληλογραφία, την εξόφληση λογαριασμών διαφόρων κοινωφελών οργανισμών κ.λπ.

Τα χωριά μας είναι ανάστατα κι έχουν ήδη απευθυνθεί σε πολιτικά και διοικητικά πρόσωπα, προκειμένου να εμποδίσουν το έγκλημα, που εξυφαίνεται!

Εμείς θα παρακολουθούμε όλα τα τεκταινόμενα εκ του σύνεγγυς και θα σας ενημερώνουμε επί του θέματος


Τα τοπικά γραφεία των ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) σε Πέτρα και Αγία Παρασκευή επισκέφτηκε την Παρασκευή η βουλευτής Μαρία Κομνηνάκα.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την προωθούμενη κατάργηση αυτών των δύο υποκαταστημάτων από τα ΕΛΤΑ και την εξυπηρέτηση των κατοίκων από τα αντίστοιχα γραφεία του Μολύβου και της Καλλονής.

Τόνισαν τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι των χωριών, όταν θα πρέπει να φεύγουν από το χωριό τους για να στείλουν ή να παραλάβουν ένα δέμα, να πληρώσουν λογαριασμούς και πολλές άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν τα τοπικά αυτά γραφεία στους κατοίκους όχι μόνο των χωριών αυτών αλλά και των γύρων. 

Η βουλευτής τόνισε ότι αυτό δε θα πρέπει να το αποδεχτούν οι τοπικές κοινωνίες.