Δύο μέτρα και δύο σταθμά για την Αγία Παρασκευή


Μενεα εναντίον της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βερρου πνέει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής με αφορμή το θέμα της υποβάθμισης γραφείων των ΕΛΤΑ σε ενότητες της δυτικής Λέσβου.

Ο κ. Χατζηκυριαζής με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κατηγορεί την δημοτική Αρχή ότι δεν συμπεριέλαβε στην επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε προς την διοίκηση των ΕΛΤΑ για την κατάργηση των γραφείων στην Πέτρα και την Αγία Παρασκευή που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Ο εκλεγμένος στην Αγία Παρασκευή δημοτικός σύμβουλος αφήνει αιχμές ότι αυτό συμβαίνει εσκεμμένα ενώ επιρρίπτει ευθύνες και στους εκλεγμένους από την περιοχή που δεν ασχολήθηκαν με το θέμα. Να θυμίσουμε ότι η παράταξη του κ. Χήρα ζήτησε με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συζητηθεί εκτάκτως το θέμα της κατάργησης γραφείων των ΕΛΤΑ συνολικά.

 

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Χατζηκυριαζή. «Το είδαμε και αυτό!! Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δημου μας (Δυτικής Λέσβου),αναρτήθηκε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής του Δημου καθώς και έγγραφο διαμαρτυρίας προς την Διοίκηση των ΕΛΤΑ για την φημολογούμενη υποβάθμιση του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Πέτρα.Πολυ καλά μέχρι τώρα τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής για το θέμα και μπράβο για την άμεση ενέργειας της. Το ίδιο πρόβλημα όμως αντιμετωπίζει και το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή, όπως τις τελευταίες μέρες έχουμε όλοι πληροφορηθεί από τα Μ.Μ.Ε. Δεν είναι ενήμερη η δημοτική αρχή γι’ αυτό; Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση ανα δημοτική Ενότητα; Γιατί αυτή η μεροληψία; Δυο μέτρα και δυο σταθμά; Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι(οι δυο εκ των οποίων είναι αντιδήμαρχοι) της δημοτικής αρχής από την Δημοτική Ενότητα Αγ. Παρασκευης, δεν έχουν λόγο η ενδιαφέρον για τη περιοχή τους; Η μήπως η Δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την Δ.Ε. Αγιας Παρασκευής( Ποιος ξέρει γιατί; άραγε..) και ότι βρέξει ας κατεβάσει; Το πιο λογικό και δίκαιο δε ήταν στο ίδιο έγγραφο της η δημοτική αρχή να περιλάβει και να υποστηρίξει το κατάστημα της Αγιας Παρασκευής για να αποτραπεί οποιοδήποτε φημολογούμενη υποβάθμιση του; Τι δείχνει με αυτή της την κίνηση η δημοτική αρχή του δημου μας;»