Θλίψη- Απεβίωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Μυτιλήνης Θεόδωρος Χάιδος

 

Ανακοίνωση από το Δ.Σ του συλλόγου Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Μυτιλήνης

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου μας Χαίδε θεόδωρε, ξεχωριστέ φίλε και συνεργάτη, είναι θλιβερή αυτή η στιγμή για όλους μας, παλαιά και νέα μέλη του Συλλόγου μας, για ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο για τους φίλους του Συλλόγου μας αλλά και τις οικογένειες των μελών μας, να στεκόμαστε μπροστά στο θάνατό σου, σκυμμένοι όλοι να σε αποχαιρετούμε.

Ο αγαπητός σε όλους μας Φίλος Θεόδωρος, αλλά και άξιος Πρόεδρος του Συλλόγου Πασχόντων και Φίλων με Σκλήρυνση κατά πλάκας «Ελπίζω» αλλά και Συνεργάτης που επί πολλών ετών από ιδρύσεως του Συλλόγου μας το 2012, υπήρξε ενεργό στέλεχος. Και τι δεν έκανες αγαπητέ φίλε για όλους μας…Η πορεία σου μεγάλη. Το έργο σου για τον Σύλλογο μας μεγάλο και σημαντικό.

Κάθε συζήτηση μαζί σου ευχάριστη και ωφέλιμη. Ως άτομο κοινωνικό με άποψη κρυστάλλινη σε πολλά κοινωνικά θέματα. Χαρούμενος, αισιόδοξος, δραστήριος, καλοπροαίρετος. Συγκεκριμένος, με άποψη ,με μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής, ηρεμία μοναδική προσέδιδες στο Σύλλογο και στα μέλη του κύρος.

Δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνεις πίσω σου για την οικογένεια, τον Σύλλογο, την κοινωνία. Χάθηκες αναπάντεχα, παραμένεις όμως ζωντανός στην μνήμη μας ως φωτεινό παράδειγμα προσφοράς.

Σήμερα είναι μέρα πένθους για τον Σύλλογό μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αγαπητέ μας φίλε.

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου

 

Συλλυπητήρια από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, εκφράζει τη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Προέδρου του Συλλόγου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Μυτιλήνης, Θεόδωρου Χάιδου, ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στους συνανθρώπους του και στον Σύλλογο, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Δήμαρχος εύχεται στους οικείους του εκλιπόντος κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη αυτή απώλεια.