Διαδικτυακές επαφές του Υποψήφιου προέδρου της Ε.Ο.Κ Π. Φασουλα με ομάδες της Τ.Ε. Λέσβου

 

Διαδικτυακή συνάντηση με εκπροσώπους ομάδων της Τ.Ε. ΕΟΚ Λέσβου

πραγματοποίησε ο Υποψήφιος πρόεδρος της ομοσπονδίας και τέως διεθνής, Παναγιώτης Φασούλας.

"Παρόντες" ήταν εκπρόσωποι απο την Ολυμπιάδα Μήθυμνας, τον Αιολικό, τον ΑΟΜ, τον Θεσέα Παναγιούδας, τις Ελπίδες Παναγιούδας ενώ τηλεφωνικά επικοινώνησε ο πρόεδρος της Γέρας και ο προπονητής του Αιόλου.

Μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Φασούλας αναφέρει:

Συναντηθήκαμε "ψηφιακά" μέσω τηλεδιάσκεψης με ομάδες της Τοπικής Επιτροπής #ΕΟΚ #Λέσβου, με στόχο να παρουσιάσουμε τις προτάσεις και τις θέσεις μας, αλλά και να αφουγκραστούμε τα προβλήματα τους και την καθημερινότητα των εκεί ομάδων όπως τη βιώνουν.

Κοινό στοιχείο σε όσα μας είπαν ήταν, ότι η ΕΟΚ είναι παντελώς απούσα...

Χαρήκαμε ομολογουμένως για την θέρμη που έδειξαν οι ομάδες για το άθλημα του μπάσκετ και τη στήριξη που δίνουν παρόλες τις επικρατούσες συνθήκες. Αυτό μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε.!

 

Παρόντες ήταν οι ομάδες με τους εκπροσώπους τους :

1. Γκούμας Γιώργος ->

Αιολικός Basketball

2. Κατσαρού Μαρία -> Ολυμπιάς Μηθύμνης

3. Ζήκα Χαρά -> ΑΟ Μυτιλήνης

4. Χατζησάββα Νάντια -> Θησέας Παναγιούδας

5. Μακαρώνη Μαρία -> Ελπίδες Παναγιούδας

Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου και συζητήσαμε τα διάφορα θέματα της αθλητικής δραστηριότητας, καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο Zoom meeting, ο Ανδριώτης Βασίλης εκπροσωπώντας τον ΑΠΣ Παπάδος-Γέρας και τον Παγγεραγωτικό, ενώ ο Γιαννίκος Θεόδωρος απο τον Αίολο Μυτιλήνης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ήταν παρών.

Συνεχίζουμε δυναμικά την «ψηφιακή» μας περιήγηση και τις τηλεδιασκέψεις σε όλη την Ελλάδα με στόχο το #μπάσκετ να ξαναπάρει τη θέση που του αξίζει!

Πηγη kalloninews.gr