48 laptop από Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας δωρεά σε σχολεία της Καλλονής

 

Σαράντα οκτώ φορητούς υπολογιστές, έστειλε το Πανεπιστήμιο Agder της Νορβηγίας, για την ενίσχυση των σχολείων του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο, μέσω του Σπουδαστικού Κέντρου, που λειτουργεί στο Μετόχι, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και ενισχύει τα σχολεία, ενώ όπως δήλωσε ο υπεύθυνος για την συνεργασία πρώην διευθυντής του ΕΠΑΛ Καλλονής, Αργύρης Κεραμιτζής “δεν θα είναι και η τελευταία, αφού αναμένεται μια νέα παρτίδα άλλων 50 υπολογιστών”.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την Sunniva Whittaker, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Agder, τον Tord Tjeldnes, IT-director και την Kari Grodum, διευθύντρια του Σπουδαστικού Κέντρου του Μετοχιού. Επίσης την Βάσω Τσέτσινα, διευθύντρια του Επαγγελματικού Λυκείου Καλλονής, τον Απόστολο Βαρελτζή, πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου και τον καθηγητή Βαγγέλη Αλεξιάδη, “για την πολύτιμη βοήθεια τους, στον εκτελωνισμό, παραλαβή και προσαρμογή του λογισμικού των laptops”.

Πηγή ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ