Νευροχειρουργικό μικροσκόπιο, αξίας 350.000 απο την περιφέρεια στο νοσοκομείο Μυτιλήνης



Ένα νευροχειρουργικό μικροσκόπιο, αξίας 350 χιλιάδων ευρώ, θα προμηθεύσει με δαπάνες της η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη. 

Για το λόγο αυτό ο Περιφερειάρχης προσκάλεσε σήμερα 12.01.2021 στο γραφείο του τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργο Καμπούρη και τον νευροχειρουργό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολου Αλατζά και του ειδικού συμβούλου Γιώργου Σίμου, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Περιφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Με χαρά ανακοίνωσα σήμερα στον εξαιρετικό επιστήμονα κ. Μπαιραμίδη και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καμπούρη την απόφαση μου για να προμηθεύσει η Περιφέρεια το Νοσοκομείο με ένα νευροχειρουργικό μικροσκόπιο, το οποίο θα διευκολύνει τον γιατρό στις επεμβάσεις του αλλά θα προσφέρει και μεγαλύτερη ασφάλεια στους ασθενείς. 

Τέτοιου είδους ενέργειες που έχουν να κάνουν με την υγεία των συνανθρώπων μας και μπορούν να σώσουν ζωές είμαστε υποχρεωμένοι να τις προχωράμε άμεσα και να τις στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις».