«Καμία επέκταση του ωραρίου μετακινήσεων για τα ρεβεγιόν» (vid)



Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με το ιδιότυπο άνοιγμα της αγοράς, και τους κινδύνους που ενδέχεται να εγκυμονεί, καθώς και την πρεμιέρα του click away.

«Επέκταση στις ώρες μετακινήσεων δεν θα υπάρξει. Ο κίνδυνος στα ρεβεγιόν να μεταφέρουμε τον κορονοϊό σε μεγαλύτερους, κατά τους γιατρούς είναι ό,τι πιο επικίνδυνο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Έκλεισε το... παράθυρο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στις ανακοινώσεις, που έγιναν την Παρασκευή (11/12) από τον Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό Ανάπτυξης, γνωστοποιήθηκε πως η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως και τις 5:00 θα διατηρηθεί τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά.

Παρ' όλα αυτά, υπήρχε ένα μικρό παράθυρο για αλλαγή στο θέμα αυτό. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συγκεκριμένα, είπε πως εκείνη την περίοδο, δηλαδή παραμονές των Χριστουγέννων, θα επανεξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει κάποια εξαίρεση για αυτό.

Αυτό, ουσιαστικά, τονίστηκε και το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, όπου ειπώθηκε ότι μπορεί να υπάρξει μια μικρή μετακίνηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, τα Χριστούγεννα έως τα μεσάνυχτα και των Πρωτοχρονιά μέχρι 1:00 ή 1:30.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν θα γίνει, τελικά, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να δηλώνει το βράδυ της Κυριακής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA: «Επέκταση στις ώρες μετακινήσεων δεν θα υπάρξει. Ο κίνδυνος στα ρεβεγιόν να μεταφέρουμε τον κορονοϊό σε μεγαλύτερους, κατά τους γιατρούς είναι ό,τι πιο επικίνδυνο».