Σε Πλωμαρι και Τρυγωνα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης (PICS)

 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθεί ο Δήμαρχος για την εξέλιξη των έργων

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Στρατής Κύτελης, επισκέφθηκε χθες το Πλωμάρι, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Λ.Τ., Κώστα Παπαδόπουλο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πλωμαρίου, Δημήτρη Βαρβαγιάννη, τον Πρόεδρο του χωριού, Γιάννη Ξανθούλη, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μυτιλήνης «Αλλάζουμε τον Τόπο μας», Μιχάλη Μαμάκο και τον δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Ανδριώτη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθεί ο Δήμαρχος για την εξέλιξη των έργων που αφορούν στην κατασκευή ντόκου εντός του Λιμένα Πλωμαρίου, ενώ συζητήθηκαν επίσης οι εξελίξεις όσον αφορά την κατασκευή της Πύλης Εισόδου Σένγκεν στον Λιμένα Πλωμαρίου, αλλά και το μεγάλο έργο στο φράγμα Σεδούντα, το οποίο βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πλωμαρίου, όπου αντάλλαξε ευχές με τους πυροσβέστες.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, είχε επισκεφθεί και τον Τρύγωνα, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, Παναγιώτη Ζαλούμη και συζήτησαν για τα προβλήματα του χωριού. Στη συνέχεια και συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πλωμαρίου, Δημήτρη Βαρβαγιάννη, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του χωριού, Άγιο Αντώνιο.

Στο Πλωμαρι
Και στην Τρυγωνα