Foxbet: Παιχνίδι με τους πόντους στο ΟΑΚΑ


Ούτε που πλησίασε ο Βέσελι στο line των 11.5 πόντων στο χθεσινό… στραπάτσο της Φενερμπαχτσέ στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα. Το κακό φάνηκε από την αρχή, με τον Τσέχο να χρεώνεται με 2 φάουλ στο πρώτο τρίλεπτο, κάτι που σε συνδυασμό με την εξέλιξη του αγώνα, περιόρισε τον χρόνο συμμετοχής του στα 13 λεπτά. Ε, με 13 λεπτά, ήταν λίγο δύσκολο να βάλει 12+ πόντους και έτσι πολύ λογικά περιορίστηκε στους 6 στέλνοντας μας στον… κουβά.

 

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

 

Ανακάλυψε τα πιο ενδιαφέροντα προγνωστικα ποδοσφαίρου

Σήμερα θα ασχοληθώ με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις για την 13η αγωνιστική της EuroLeague. Οι “πράσινοι” παρουσίασαν δύο πρόσωπα στην διπλή αγωνιστική της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς διασύρθηκε από την Βιλερμπάν στη Γαλλία και πέρασε από την Ιταλία νικώντας τη Μιλάνο, βγάζοντας αντίδραση. Η Ζαλγκίρις ξεφούσκωσε μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της, αφού με τις έξι διαδοχικές ήττες που μετράει, το εντυπωσιακό 5-1 μετατράπηκε στο πιο φυσιολογικό -για τις δυνατότητές της- 5-7. Η απουσία του Στιβ Βαστούρια περιορίζει τις λύσεις της στην περιφέρεια και νομίζω ότι στοιχίζει στην ομάδα του Μάρτιν Σίλερ.

Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά αντί για τον άσο θα πάρω ένα combo bet παίζοντας με τους πόντους που θα σημειώσουν οι δύο ομάδες. Παίρνω λοιπόν το Παναθηναϊκός over 73.5 & Ζαλγκίρις under 83.5 σε απόδοση που αγγίζει τον διπλασιασμό.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Euroleague στο Foxbet.