Αρνητικά όλα τα δείγματα για Covid19 στον Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας στο Πλωμάρι (Βίντεο)


Ανακουφιστικά νέα για τον Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας. Αρνητικά βγήκαν όλα τα δείγματα που ελέγχθηκαν και με μοριακό έλεγχο, αλλά και με rapid test όσον αφορά τους εργαζομένους και τους διαμένοντες στον Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας. Τις προηγούμενες ημέρες, λόγω του ότι προέκυψε θετικό κρούσμα εργαζομένου στο ίδρυμα, αμέσως σήμανε συναγερμός και κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τον Δήμο, την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ. Οι εργαζόμενοι ελέγχθηκαν και με rapid test, αλλά και με μοριακό έλεγχο ενώ οι διαμένοντες μόνο με μοριακό έλεγχο.

Στο ίδρυμα, από την πρώτη στιγμή που προέκυψε ο κορονοϊός στη ζωή μας, τηρούνται πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας για την πρόληψη του κορονοϊού και την ασφάλεια των φιλοξενούμενων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όπως τονίζουν ο Πρόεδρος, κ. Ξανθούλης, ο Προϊστάμενος κ. Σανιδάς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, κ. Βαρβαγιάννης.

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 καιρού επιτρέποντος κατά πάσα πιθανότητα το Πλωμάρι θα επισκεφτεί το εξωτερικό συνεργείο του ΕΟΔΥ και θα πραγματοποιήσει rapid test σε όσους το επιθυμούν, η ίδια διαδικασία πρόσφατα έλαβε χώρα στη Γέρα και στη Μυτιλήνη. 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε τι δήλωσαν στο Plomarinews.gr οι κύριοι Γιάννης Ξανθούλης και Δημήτρης Βαρβαγιάννης.

Πηγη plomarinews.gr