Ένας "αλλιώτικος" Άγιος Βασίλης στα Λουτρά



Στις δύσκολες από κάθε πλευρά μέρες που ζούμε ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης αδυνατώντας να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απαραίτητα για την καθημερινότητα τους. 

Σε αυτή την συγκυρία λοιπόν είμαστε τυχεροί ως κοινωνία που υπάρχουν άνθρωποι με Α κεφαλαιο οι οποίοι χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς φανφάρες αντικαθιστούν τον κρατικό μηχανισμό που θα έπρεπε να παρεμβαίνει και δίνουν χαρά στους συνανθρώπους μας. 

Πόσο δε μάλλον την περίοδο των εορτών όπου το συναίσθημα της έλλειψης γίνεται πιο έντονο και επίπονο. Αυτές τις μέρες λοιπόν οι κάτοικοι των Λουτρών είδαν τον δικό τους Άγιο Βασίλη να προσφέρει σε όσους είχαν ανάγκη τρόφιμα και την θαλπωρή που τους έλειπε αυτές τις Άγιες ημέρες.

 Ο Μανώλης Τζανετος και φέτος βρέθηκε κοντά στους συνανθρώπους του και πέραν της βοήθειας που προσφέρει κατά καιρούς σε κόσμο που έχει ανάγκη θέλησε να τιμήσει την μνήμη του πατέρα του με αυτόν τον τρόπο. 

Μάλιστα ο Μυτιληνιός επιχειρηματίας πέραν των τροφίμων πλήρωσε και το ρεύμα μιας πολύτεκνης οικογένειας δείχνοντας μη τι άλλο το κοινωνικό του πρόσωπο. Και όλα αυτά αποκτούν μεγαλύτερη αξία για δύο λόγους. 

Πρώτον γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τζανετος προχωρά σε τέτοιες κινήσεις τις οποίες ωστόσο δεν δημοσιεύει. Και δεύτερον και αυτή του την πράξη θέλησε να την κρατήσει κρυφή ωστόσο την "μαρτύρησε" ο πρόεδρος της κοινότητας Λουτρών με ευχαριστήριο που ανέβασε στην σελίδα της κοινότητας στο fb. 

Εμείς να ευχηθούμε στον κ. Τζανετο να συνεχίσει να χαρίζει χαμόγελα στους συνάνθρωπους του και να τον συγχαρούμε για την αξία που δίνει στις πράξεις αυτές χωρίς να τις δημοσιοποιεί. Το ευχαριστήριο της κοινότητας Λουτρών:


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Εχουμε αναφερθεί αρκετές φορές σε ανθρώπους που ποικιλοτρόπως βοηθούν τόσο την Κοινότητα όσο και τους συγχωριανούς μας, που χρειάζονται βοήθεια.Τούτες τις γιορτινές μέρες ο κ. Μανώλης Τζανέτος στην μνήμη του πατέρα του Τάκη Τζανέτου προσέφερε τρόφιμα σε αρκετές οικογένειες του χωριού μας καθώς επίσης και ένα χρηματικό ποσό για εξόφληση ηλεκτρικού ρεύματος σε πολύτεκνη οικογένεια συγχωριανού μας.Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Τζανέτος προσφέρει την βοήθεια του αφειδώς στο χωριό μας.

Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.Φίλε μας Μανώλη, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την στήριξη που μας παρέχεις όλα αυτά τα χρόνια.Ευχές για χρόνια πολλά με υγεία.


Ο Πρόεδρος

Βασίλης Μαμώλης