Κ. Μουτζούρης: "Εμμένουμε στην θέση μας- ΚΑΜΙΑ νέα δομή στα νησιά μας"Δηλώνει καλά στην υγεία του και διατυπώνει την άρνησή του για δημιουργία νέας δομής στη Λέσβο

Με βίντεο που απέστειλε στο Politischios.gr ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, απευθύνεται για πρώτη φορά στους νησιώτες του Βορείου Αιγαίου μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα την μετάβασή του στην Αθήνα και την ανάρρωσή του στο σπίτι του στην πρωτεύουσα.

Στο μήνυμά του, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, δηλώνει πλέον καλά στην υγεία του, σημειώνει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις, υπογράφει έγγραφα και συνομιλεί καθημερινά με τους συνεργάτες του στην Περιφέρεια ενώ σημειώνει ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει στη Μυτιλήνη.

Ο ίδιος, εφιστά την προσοχή των πολιτών για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον covid 19, ενώ σχολιάζει και την επικαιρότητα των ημερών.

«Ξεκάθαρο όχι σε νέα δομή»

Ο Περιφερειάρχης εκτός των άλλων, διατυπώνει την κατηγορηματική του άρνηση για δημιουργία νέας δομής στο Βόρειο Αιγαίο, σημειώνοντας ότι η στάση της Περιφερειακής Αρχής πάνω στο μεταναστευτικό παραμένει αταλάντευτη

Πηγή www.politischios.gr