Κ. Μητσοτάκης: Σήμερα όλοι γελάμε κάτω από τις μάσκες μας


 Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο «Αττικόν».

 Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ τον συνόδευε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. 

«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας, σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιοδόξοι» δήλωσε ο πρωθυπουργός φθάνοντας στο νοσοκομείο. 

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάσθηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου θα παραμείνει για 15 λεπτά, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, για λόγους ασφαλείας.

«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για την επιστήμη και την ΕΕ η οποία κατάφερε και παρέδωσε ταυτόχρονα στις χώρες τις δόσεις κάνοντας πράξη το μήνυμα της αλληλλεγγύης», δήλωσε ο πρωθπουργός μετά τον εμβολιασμό του. «Σήμερα όλοι γελάμε κάτω από τις μάσκες μας», πρόσθεσε. «Η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία εμβολιαζόμαστε πρώτοι για να δείξουμε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό», σημείωσε τονίζοντας πως μέσα στους επόμενους μήνες ο σκοπός είναι να εμβολιαστεί η μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού. «Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να τελειώσουμε την περιπέτεια με τον Covid.», είπε επίσης. 

Πηγή naftemporiki.gr