Έχετε ακούσει για υγιεινό τηγάνισμα; Βρέθηκε η φριτέζα που κάνει τραγανά, πεντανόστιμα τηγανιτά χωρίς καθόλου λάδι



Ποιός θα μας το έλεγε ότι κάποτε το ποιο υγιεινό φαγητό θα ήταν το τηγανιτό και μάλιστα μαγειρεμένο σε μία φριτέζα.  Για να βάλουμε όμως τα πράγματα σε μία σειρά λέγοντας φριτέζα όλοι μας φανταζόμαστε ένα σκεύος με άφθονο καυτό λάδι που ξεχειλίζει από λιπαρά και βλαβερές ουσίες και μάλιστα να έχει χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 4 η 5 φορές σε οικιακή χρήση. Αν υπολογίσουμε  και την χρήση που κάνουν τα καταστήματα άπαξ και δεν εξατμιστεί το λάδι τις περισσότερες φορές δεν αλλάζει με τίποτα ποτέ και μπορεί να ξεπεράσει μέχρι και τις 200 φορές χρήσεις.

Ε λοιπόν λάθος.

Η G-tronic έχει κατασκευάσει μία φριτέζα νέα τεχνολογίας που λειτουργεί με κυκλωνικού αέρα και ειδική διαχείριση θερμοθαλαμικών αντιστάσεων με ειδικούς  σένσορες θερμοκρασίας και υγρασίας ώστε να μπορεί να βγάζει τα φαγητά γευστικά, τραγανά όπως μία φριτέζα λαδιού.

Η μεγάλη διαφορά ωστόσο εκτός από την τεχνολογία που έχει ενσωματωμένη σε αυτή είναι το γεγονός ότι στην φριτέζα κυκλωνικού αέρα της G-tronic δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί καθόλου λάδι.

Αυτό κατά συνέπεια έχει να μαγειρεύετε φαγητά εξίσου γευστικά και τραγανά αλλά με λιγότερα λιπαρά και θερμίδες μέχρι και 90%. Ένα ακόμα προσόν είναι ότι υπάρχουν έτοιμα προγράμματα μαγειρέματος για όλες τις κατηγορίες φαγητού ακόμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από αυτούς που δεν έχουν καθόλου μαγειρικές γνώσεις.  Επίσης η φριτέζα κυκλωνικού αέρα διαθέτει το δικό της αντικολλητικό σκεύος μαγειρέματος και σερβιρίσματος οπότε δεν χρειάζεται καθόλου κόπο στο καθάρισμα.

Επίσης ένα ακόμα προσόν αυτής της τεχνολογικής μαγειρικής επανάστασης πλέον είναι το γεγονός ότι μπορεί να μαγειρέψει μέχρι και 5,5L φαγητό που μεταφράζεται σε μερίδες τουλάχιστον 6 ατόμων.

Crazy Napo