Ελεύθεροι πολίτες Μυτιλήνης: "Απειλούν με απόταξη αστυνομικό στη Μυτιλήνη γιατί υπερασπίστηκε την Παναγία"

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πριν από λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από ραδιοφωνική εκπομπή ότι ο αστυνομικός Παναγιώτης Φίκιας που υπηρετεί στη Μυτιλήνη παραπέμφθηκε στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. με το ερώτημα της ΑΠΟΤΑΞΗΣ, επειδή πριν από… 2 χρόνια έκανε κριτική σε ανάρτηση δημοσιογράφου στο facebook. Εκτός από αυτό μάθαμε ότι νωρίτερα είχε διαταχθεί έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο ίδιος «απείλησε» στο διαδίκτυο κάποιον άγνωστο με το ψευδώνυμο «Κάποιος Ταδόπουλος», ο οποίος εδώ και χρόνια συκοφαντεί και στοχοποιεί συστηματικά και κατ’επανάληψη δεκάδες συμπολιτών μας στο twitter, χωρίς η Αστυνομία να έχει δείξει την ίδια ευαισθησία.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Παναγιώτης Φίκιας ενοχλεί πολλούς, επειδή είναι ένας από αυτούς που αναδεικνύει τις μεθοδεύσεις των κυκλωμάτων του εθνομηδενισμού στη Λέσβο, που ταυτίζονται με τα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών και με ΜΚΟ και τα οποία κρύβονται πίσω από την προσπάθεια εξόντωσής του. Ο κ. Φίκιας καταγγέλλει ανελέητο κυνηγητό κατά πολιτών που αντιστέκονται σε φαινόμενα που προσβάλουν τον ελληνισμό και έχουν μετατρέψει το νησί σε άντρο κυκλωμάτων και αριστερόστροφων μορφωμάτων. ‘Ολοι αυτοί μεθοδευμένα προσπαθούν να κολλήσουν ταμπέλες «ακροδεξιών» σε εκατοντάδες πολίτες που αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν στο νησί μας.

Για εμάς ο Παναγιώτης Φίκιας εδώ και 25 χρόνια εκπροσωπεί επάξια τον ‘Ελληνα πατριώτη αστυνομικό που στέκεται άοκνα δίπλα στους συμπολίτες του και τιμά τη στολή και τον όρκο του. Για το λόγο αυτό τον στηρίζουμε και στεκόμαστε στο πλευρό του σε ό,τι χρειασθεί. Το ίδιο ισχύει για το πλήθος των συμπολιτών μας που δέχονται διώξεις τα τελευταία 5 χρόνια επειδή αντιστέκονται στη λαίλαπα της πολιτικής ορθότητας που έχει κατακλύσει τα πάντα.

Μυτιλήνη, 18 Δεκεμβρίου 2020

Παράταξη Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»