Νέα εύχρηστη και σύγχρονη Ιστοσελίδα για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου


Ψηφιακό παράθυρο στο Απολιθωμένο Δάσος - Νέα Ιστοσελίδα Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους με χαρά σας παρουσιάζει τη νέα του Ιστοσελίδα  www.lesvosmuseum.gr

Με ανανεωμένο σχεδιασμό, σύγχρονη και ελκυστική αισθητική και εμπλουτισμένο περιεχόμενο, η νέα ιστοσελίδα προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες με φιλικό προς τον χρήστη τρόπο αναζήτησης και περιήγησης, ενώ προσφέρει νέες ψηφιακές υπηρεσίες ανέπαφων συναλλαγών που υλοποιούν τα μέτρα ασφαλούς πρόσβασης στον επισκέπτη.

Η ιστοσελίδα του Μουσείου παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επίσκεψη στο Μουσείο και τα Πάρκα του Απολιθωμένου Δάσους, τις ώρες λειτουργίας και τον τρόπο πρόσβασης, τo εισιτήριο, καθώς και τη δυνατότητα αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Προσφέρει την ευκαιρία ανακάλυψης των συλλογών του Μουσείου, περιήγησης στις μόνιμες εκθέσεις του αλλά και σε προηγούμενες περιοδικές εκθέσεις, με αναλυτικές πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Διαθέτει ακόμα λεπτομερή περιγραφή των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου και πρόσβαση σε πλούσιο Εκπαιδευτικό Υλικό και Καρτέλες Δραστηριοτήτων από το σπίτι για παιδιά όλων των ηλικιών.

Οι επισκέπτες της μπορούν να ενημερώνονται επίσης τακτικά για όλα τα Νέα και τις Εκδηλώσεις του Μουσείου, αλλά και να κάνουν τις αγορές τους μέσω του e-shop του Μουσείου που επίσης φιλοξενείται στη νέα ιστοσελίδα του.

Ο σχεδιασμός της νέας ιστοσελίδας έγινε έτσι ώστε να εμφανίζεται με ευκρίνεια σε διαφορετικές αναλύσεις που αφορούν σε διαφορετικές συσκευές, desktop computer, tablet και mobile (responsive web design). Είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και στα αγγλικά και ενημερώνεται συνεχώς. Εγγραφτείτε και στο newsletter για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις στο email σας.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε από την Pelagus Creative Web.

Περιηγηθείτε στη νέα μας ιστοσελίδα https://www.lesvosmuseum.gr/, εξερευνήστε τις συλλογές του Μουσείου, ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα του και ανακαλύψτε το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό!