Πως θα γεμίσετε το σπίτι σας με εκατομμύρια λαμπάκια κάνοντας τον εντυπωσιακότερο στολισμό στην περιοχή σας με μόλις 25 λεπτά του ευρώ

Μίας και έρχονται οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως θα κάνετε έναν εντυπωσιακό στολισμό πολύ φθηνά και με πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Σίγουρα κάθε Χριστούγεννα υπάρχει κάποιο σπίτι που κλέβει την παράσταση περνώντας απ έξω, βλέποντάς το να φωτίζουν χιλιάδες λαμπάκια. 

Φέτος λοιπόν μπορείτε να κάνετε το δικό σας να διαφέρει και να κερδίζει τις εντυπώσεις και μάλιστα με πολύ λίγα χρήματα. Υπάρχει μία συσκευή η οποία ονομάζετε "Christmas Laser projector" και σίγουρα θα κάνει το σπίτι σας να μοιάζει λες και βγήκε από παραμύθι. Αυτό που κάνει η συσκευή αυτή είναι να παράγει και να αντικατοπτρίζει δέσμες κόκκινου και πράσινου φωτός σε χιλιάδες σημεία προς την κατεύθυνση που είναι στραμμένη με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι λάμπει ένας μανδύας από χιλιάδες λαμπάκια πάνω στο σπίτι σας. 

 Εκτός από το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα που χαρίζει το "Christmas Laser projector" έχει και ένα ακόμα πολύ σημαντικό όφελος για εμάς και την τσέπη μας αλλά και το περιβάλλον αφού η κατανάλωση που κάνει σε πλήρη ισχύ σε ενέργεια όπερ σε ηλεκτρικό ρεύμα είναι μόλις 0,07 watt. 

Αυτό μεταφράζεται σε ευρώ ότι μπορεί να μας γλιτώσει από τον λογαριασμό του ρεύματος αρκετά ευρώ. Για παράδειγμα από ένα σπίτι που έχει 3 σειρές λαμπάκια μόνο μπορεί να μας γλυτώσει μέχρι και 60 ευρώ σε όλη την διάρκεια των γιορτών. Αν πάλι θέλουμε ένα συγκρίνουμε όμοια πράγματα και πούμε ότι θέλουμε να συγκρίνουμε το κόστος με το ίδιο φαντασμαγορικό αποτέλεσμα βάζοντας στην μία περίπτωση την συσκευή "Christmas Laser projector" και στην άλλη τα συμβατικά λαμπάκια τότε η διαφορά γίνεται αρκετά χαώδης με τα κόστη να ξεπερνάνε μέχρι και τα 800 ευρώ. Φυσικά έναν τέτοιο στολισμό θα τον έκαναν μέ πραγματικά λαμπάκια μόνο άνθρωποι που δεν θα νοιαζόταν και τόσο τα 800 ευρώ.

Φυσικά η συσκευή είναι αδιάβροχη με ειδική στεγανοποιημένη πρίζα και τροφοδοσία και μεταλλικό περίβλημα για αντοχή. Mπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Crazy Napo