Ασυμμετρία και φουσκωτοί ώμοι – Μπλούζες Regalinas από τη νέα συλλογή!

 

Τάσεις που μένουν και επιμένουν να συγκινούν τις γυναίκες κάθε ηλικίας, προσφέροντας κομψότητα και σικ αποτέλεσμα, δεν είναι άλλες από αυτές τις γυναικείες μπλούζες που έχουν το κάτι διαφορετικό. Οι ασυμμετρίες και τα βολάν ανήκουν σε αυτή την ιδέα, τονίζουν το πάνω μέρος του σώματος και προσαρμόζονται τόσο στο daily όσο και στο αυστηρό office look.

Μπλούζες με διχρωμία ή μονόχρωμες



Η μπλούζα με λαιμόκοψη από πλεκτό κορμό και μανίκια βολάν βαμβακερά αποτελεί μία  χειμερινή εναλλακτική πρόταση του πουκάμισου, που μπορεί να τονίσει το outfit και να προσδώσει έναν σικάτο χαρακτήρα.

Για κάτι πιο rock αλλά super άνετο, προτιμήστε τις dark αποχρώσεις. Η μπλούζα με ασυμμετρία και συνδυασμό υφάσματος που θα βρείτε εδώ θα γίνει μία από τις top επιλογές σας φέτος. Για μοναδικές εμφανίσεις συνδυάστε την με ένα δερμάτινο κολάν ή με το τζιν σας και τα sneakers σας για να βγείτε το πρωί.

Πλεκτά



Η αδυναμία κάθε γυναίκας στο πλεκτό είναι γνωστή. Κρατηθείτε ζεστές με στυλ και ρομαντισμό. Το μικρό βολάν στον γιακά μαζί με την passe partout απόχρωση του εκρού κάνει την πλεκτή ζακέτα Regalinas ιδανική για 9 μήνες τον χρόνο είτε σαν βασικό item είτε σαν συμπληρωματικό. Θα την βρείτε και σε μαύρο! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε πλεκτές ζακέτες.

Αυτή τη σεζόν ξεχωρίζουμε:

ü Το βολάν στον γιακά

ü Τις ασύμμετρες μπλούζες

ü Τα φουσκωτά μανίκια

ü Τις πιέτες στο μανίκι

ü Τον συνδυασμό υφασμάτων

Stay tuned! Regalinas Fashion!

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και μάθετε για το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των ηλεκτρονικών αγορών που σας προσφέρει 10€ έκπτωση!