Εικόνες ντροπής σε νηπιαγωγείο της Μυτιλήνης- Ταβάνι κίνδυνος θάνατος..πάνω από τα κεφάλια των παιδιών (PICS)


Οι φωτογραφίες και η ανακοίνωση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμένων του 10ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης εκτός από το ότι αναδεικνύουν την αδιαφορία των υπευθυνουν προκαλούν και οργή.

Μιλάμε για τις ζωές μικρών παιδιών! Εικόνες που μας κάνουν όλους να νιώθουμε ντροπή!

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Το εκτεθειμένο σκυρόδεμα στην οροφή του νηπιαγωγείου μας, βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο.

Οι σαθροί σοβαδες απομακρύνθηκαν τότε, η υγρασία όμως παρέμεινε και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πόσο έχει επηρεάσει τους υπόλοιπους σοβάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή καθημερινά πάνω από τα κεφαλάκια των 50 μαθητών του σχολείου μας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες μπορούν να βρίσκουν εύκολες δικαιολογίες και να αγνοούν τις συνεχείς εκκλήσεις γονέων και δασκάλων, η φύση όμως δεν συγχωρεί και δεν κάνει διακρίσεις.


Αν ο σεισμός δεν προκάλεσε κάποια ζημιά στο σχολείο μας, κανείς δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον και ανά πάσα στιγμή.

Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης να αναλάβουν ΑΜΕΣΑ τις ευθύνες τους για την ασφάλεια των παιδιών και των δασκάλων στον χώρο του σχολείου μας και να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες εργασίες ελέγχου, αποκατάστασης και συντήρησης της οροφής.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα χρειαστεί να καταφύγουμε στη δικαιοσύνη για να δούμε επιτέλους να γίνονται τα αυτονόητα...

10ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης - Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Πηγή lesvosnews.net