Και «Online»….το νοσοκομείο Μυτιλήνης


Το Γ.Ν. Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ», προχώρησε στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας του, σε μια συνεχόμενη προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του νησιού μας.

Στην νέα σύγχρονη ιστοσελίδα του, η οποία είναι ιδιαίτερα φιλική στο χρήστη, μπορεί  στη διαδρομή www.vostanio.gr ο κάθε ενδιαφερόμενος:

·         Να περιηγηθεί στις υπηρεσίες και στα τμήματα του Νοσοκομείου και να αντλήσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται όσον αφορά στην πρόσβαση, την επικοινωνία με το προσωπικό μέσω του ενημερωμένου τηλεφωνικού καταλόγου και των λογαριασμών email που έχουν αναρτηθεί.

·         Να ενημερωθεί σχετικά με την επίσκεψη/εισαγωγή του, τα δικαιώματα του σαν ασθενής και άλλες χρήσιμες για αυτόν πληροφορίες.

·         Να ενημερωθεί για προσλήψεις προσωπικού ή για τυχόν διαγωνισμούς  που διενεργεί το Νοσοκομείο.

·         Να συμμετέχει στην ανώνυμη έρευνα ικανοποίησης νοσηλευόμενων ασθενών και εξωτερικών ασθενών, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

·         Το σημαντικότερο όμως είναι  η δυνατότητα που του δίνεται να αιτηθεί ηλεκτρονικά βεβαιώσεις, σχετικές με την νοσηλεία του, ώστε να αποφευχθεί η προσέλευσή του στο Νοσοκομείο αλλά και αν αυτό χρειαστεί να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό  το διάστημα παραμονής του στους χώρους του, με σκοπό τη διευκόλυνσή και την προστασία του, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο εν μέσω της πανδημίας Covid-19.