Διακόσμηση σαλονιού με μοντέρνα & boho διάθεση


 

Η διακόσμηση σαλονιού κατέχει τον πρωτεύοντα ρόλο στη διακόσμηση όλου του σπιτιού και φυσικά είναι το πρώτο μέρος από το οποίο ξεκινάει πάντα το decor.

Το ύφος αυτού του χώρου μπορεί να γίνει η βάση και να επεκταθεί και στο υπόλοιπο σπίτι. Επιλέγουμε παρακάτω έπιπλα από την εταιρεία ALFA saloni design στην Θεσσαλονίκη για να σας δείξουμε πως μπορείτε οικονομικά και μοντέρνα να δώσετε στυλ και φινέτσα στον κεντρικό χώρο του σπιτιού σας.

Γωνιακός καναπές Mythos

Οι μεταλλικές και οι ξύλινες λεπτομέρειες κάνουν το σχέδιο αυτό να είναι ξεχωριστό και να μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ σαλονιού. Από το πιο μοντέρνο, μέχρι το πιο κλασικό. Η απόχρωσή του επίσης είναι πολύ ιδιαίτερη, ενώ η χαμηλή του σχεδίαση τον κάνει προσιτό και ζεστό.

Οι γωνιακοί καναπέδες βγαίνουν σε συγκεκριμένες διαστάσεις που εξυπηρετούν κάθε χώρο. Μπορείτε να δείτε την μεγάλη σύγχρονη ποικιλία από καναπέδες, εδώ.

Πολυθρόνα Nuovo


Μία άνετη και μοντέρνα πολυθρόνα δίπλα από έναν γωνιακό καναπέ, ολοκληρώνει την σύνθεση σε όλα τα σαλόνια. Φροντίστε ώστε η πολυθρόνα να έχει γερό σκελετό και άνετο κάθισμα, χωρίς να θυσιάζει το design. Εντάξτε ένα διακοσμητικό μαξιλάρι πάνω της για περισσότερη αρμονία!

Coffee table

Επιλέξτε ένα μεγάλο και πρακτικό τραπεζάκι σαλονιού για να τελειοποιήσετε το σαλόνι σας, στις αποχρώσεις που ήδη υπάρχουν στον χώρο ή στο passe partout ξύλο.

Για να δείτε όλη την ποικιλία επίπλων σε πολυθρόνες σαλονιού, αλλά και να πάρετε ιδέες διακόσμησης, μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα Αlfa saloni design. Οικονομικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση!