Στην Εθνική ανδρών για πρώτη φορά ο Τάσος Χατζηγιοβανης



Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ κάλεσε το πρωί της Δευτέρας (9/11) για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας τον Μυτιληνιο παίκτη Τάσο Χατζηγιοβάνη ενόψει των αγώνων της «γαλανόλευκης» ομάδας με την Κύπρο (φιλικό), τη Μολδαβία και τη Σλοβενία (5η και 6η αγωνιστική του Nations League).

Ο 23χρονος εξτρέμ του Παναθηναϊκού, θα πάρει ουσιαστικά θα πάρει τη θέση του Πέτρου Μάνταλου ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, κατά το τελευταίο ταξίδι της ΑΕΚ στην Ουκρανία για το ματς με τη Ζόρια.

Την πρώτη κλήση του Χατζηγιοβάνη στην Εθνική Ανδρών, γνωστοποίησε πρώτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με μήνυμά της στους λογαριασμούς της στα social media.

«Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Τζον Φαν´τ Σιπ προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ανδρών ενόψει των αναμετρήσεων με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League αλλά και το φιλικό κόντρα στην Κύπρο. Τάσο ένα ακόμα όνειρό σου έγινε πραγματικότητα. Συγχαρητήρια! #Panathinaikos #Greece #National #Team».