Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα ο Νικόλαος ΧήραςΣτο νοσοκομείο Μυτιλήνης για προληπτικούς κυρίως λόγους μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ( Παράταξη Ξεκινάμε) του δήμου δυτικής Λέσβου.

Ο Νικόλας Χήρας ήταν ο ενας από τους οδηγούς του τροχαίου που έγινε στην Ε.Ο Μυτιλήνης- Καλλονής, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Lesvospost. ( Δείτε ΕΔΏ)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου ερχόμενος από Λαρσο προς Μυτιλήνη έσκασε το λάστιχο του Ι.Χ με αποτέλεσμα λίγο μετά την διασταύρωση Μόριας να χάσει τον έλεγχο και να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε σφόδρα με το Ι.Χ του Νίκου Χήρα.


Από την σφοδρή σύγκρουση ντελαπαρισε το ενα Ι.Χ με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ως αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα, με τα αυτοκίνητα να κινούνται με αρκετά χαμηλές ταχύτητες.

Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές ενώ και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για τις πρώτες βοήθειες..

Να ευχηθούμε περαστικά και στους δύο οδηγούς.