«Άλωσε» το Κερατσίνι στο ντεμπούτο Παπασπύρου ο Αιολικός



Με σκορ 2-0 πέρασε ο Αιολικός από την έδρα του Κερατσινίου, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής στον 8ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής

Η ομάδα της Μυτιλήνης, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Παπασπύρου στον πάγκο, πήρε το πολυπόθητο τρίποντο βαθμών πριν τη διακοπή λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Ο Αιολικός ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 23ο λεπτό με γκολ του Νέναντ Σρέσκοβιτς, μετά από όμορφο συνδυασμό και ασίστ του Μίλιτς. Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στις δύο εστίες και οι ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το 0-1.

Στην επανάληψη και όσο περνούσε η ώρα το άγχος κυρίευσε τους ποδοσφαιριστές του Αιολικού, ενώ τα συνεχή φάουλ στα τελευταία λεπτά έκλειναν την ομάδα στην περιοχή της. Στις καθυστερήσεις, ο Βουκομάνοβιτς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του κι ο Λαμπράκης με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε στο 94′ το τελικό 0-2.


Αρχικές Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κουμπούλα, Γκουριώτης, Καλιακούδας, Κανταράς, Κουρκούτης, Μπάτσι, Μελλής, Σάμαρης, Γκολφίνογλου.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δ. Παπασπύρου): Βρονταράς, Αγριμάκης (60′ Κεσίδης), Ψάνης, Κοτσώνης, Μπάρκας, Κρητικός, Κατσίκης, Μπάρδος (90′ Καλαμποκάς), Μηνάς (80′ Λαμπράκης), Σρέσκοβιτς (80′ Βουκομάνοβιτς), Μίλιτς (90′ Κλούρας).

Πηγή: sportlesvos