Από ευχαριστήρια και δωρεές πάμε καλά στο νοσοκομείο Μυτιλήνης- Από ενημέρωση για τα κρούσματα και τους νοσηλευόμενους ΟΧΙ

 

Την ώρα που η Λέσβος έχει από αρχές Νοεμβρίου πάνω από 500 κρούσματα… συνεχίζονται οι δωρεές από ΜΚΟ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Και καλά κάνουν φυσικά… εφόσον πολλές φόρες το κράτος είναι απών.

Αλλά από την αρχή της πανδημίας το νοσοκομείο και η διοίκηση του δεν έχει ενημερώσει ποτέ τα ΜΜΕ και τους κατοίκους της Λέσβου επίσημα για το πόσα είναι τα κρούσματα, πόσοι νοσηλεύονται, πόσοι είναι στην ΜΕΘ, πόσα τεστ γίνονται κτλ, όπως άλλωστε κάνουν πολλά νοσοκομεία ανα την Ελλάδα.. αντ' αυτού μας στέλνει τα ευχαριστήρια του κου Καμπουρη προς τις ΜΚΟ που κάνουν δωρεές…

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους παρακάτω δωρητές για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το νοσοκομείο μας.

 Συγκεκριμένα:

HUMANPLUSE.V. προσέφερε 1280 τμχ. αντισηπτικά.

ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ προσέφερε:

Κορμάκια 200 κούτες

Καπελάκια 30 κούτες

Σκουφάκια 40 κούτες

Κρέμες βρεφικές 40 κούτες

Υπνόσακους 1 κούτα

Πάνες  19 πακέτα

BECAUSEWECARRY προσέφερε 370 ζευγάρια παπούτσια Νοσοκομειακού τύπου.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ προσέφερε :

Μάσκες 6.000 τμχ

Γάντια 5.000 τμχ

Λοιπό υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό.

Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις συνεισφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού  μας συγκινούν και μας δίνουν δύναμη,  ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε,ότι τη μάχη αυτή τη δίνουμε όλοι μαζί ενωμένοι και συνεχίζουμε με επιτυχία τις προσπάθειες μας για την προστασία της υγείας όλων των κατοίκων του νησιού μας.

Από το Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»