Τ. Βέρρος: "Ας ενημερώσουμε υπεύθυνα τον κόσμο για το που και το πόσα είναι τα κρούσματα κορονοιου"



Ανησυχία από τον δήμαρχο δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βερρο μετά το σοκ της χθεσινής ανακοίνωσης των 70 νέων κρουσμάτων κορονοιου στο νησί μας.

Με ανάρτηση τού ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου καλεί χωρίς να κατονομάζει όμως τον δήμαρχο Μυτιλήνης να πορευτούν μαζί και ενωμένοι οι δύο δήμοι του νησιού μας με σκοπό την αντιμετώπιση της μεγάλης έξαρσης της νόσου του κορονοιου στην Λέσβο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μεγάλη διασπορά του κορονοιου στην δυτική Λέσβο με πολλά κρούσματα να εντοπίζονται σε Καλλονή, Σκαλοχώρι, Μανταμάδο κτλ.

Η ανάρτηση του δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βερρου:

"70 κρούσματα χτες στο νησί, θα δούμε τι θα γίνει σήμερα. Δεν είμαι αισιόδοξος από τα μηνύματα που λαμβάνω. Είναι προφανές ότι πλέομεν εν μέσω θυέλλης. Γι'αυτό ας είμαστε προσεκτικοί σαν πολίτες και σοβαροί όσοι κατέχουν "θέσεις". Ας αφήσουμε τις υποδείξεις, τα παχιά λόγια και τα δελτία τύπου και ας κάνουμε απλά την δουλειά μας. Ο καθένας εκεί που είναι υπεύθυνος. Α, ας ενημερώνουμε και τον κόσμο υπεύθυνα για το τι συμβαίνει και που. Η υγεία δεν είναι πεδίο για άσκηση πολιτικής, ούτε να δοξολογούμε τους "ευεργέτες" μας αλλά ούτε εφαλτήριο για περαιτέρω ανέλιξη. Καλημέρα, προσοχή και υπομονή. Θα περάσει κι αυτό. 

Υ. Γ. Οσο για τον ποταμό μας, ευτυχώς που λέγεται Αχυρών και όχι Αχέροντας, γιατί θα ανησυχούσα πολύ."