Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες στον δήμο Μυτιλήνης από το Τμήμα Αυτεπιστασίας


«Πρόγραμμα εργασιών του Τμήματος Αυτεπιστασίας»

Μετά από εντολή του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, το Τμήμα Αυτεπιστασίας του Δήμου ξεκίνησε ήδη την τσιμεντόστρωση πολλών δρόμων στην πόλη της Μυτιλήνης. Κατά τις επόμενες ημέρες, θα διατεθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες τα βασικά υλικά για την κάλυψη των ίδιων αναγκών.

Παράλληλα, μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του δρόμου της Ζωοδόχου Πηγής, το προσωπικό της Αυτεπιστασίας θα διατρέξει τους δρόμους της πόλης αλλά και των κοινοτήτων του Δήμου, για να επισκευάσει τα σημεία εκείνα που παρουσιάζουν πρόβλημα.

Γνωστοποιούμε, επίσης, στους συνδημότες μας ότι, μέχρι σήμερα, η Δημοτική Αρχή αξιοποίησε, κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο, το ολιγάριθμο προσωπικό της Αυτεπιστασίας, πραγματοποιώντας μια σειρά από εργασίες-παρεμβάσεις στις δημοτικές κτηριακές υποδομές και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άμεση βελτίωση της οδοποιίας και της καθημερινής ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Η Δημοτική Αρχή έχει ήδη προχωρήσει στη συντήρηση μεγάλου μέρους των δημοτικών και κοινοτικών κτηρίων και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζει να συνεχιστούν παρόμοιες παρεμβάσεις, ώστε να σωθούν από τη διάβρωση πολλών ετών.

 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Στρατής Τζιμής