Νέα ενημέρωση: 4 νεοσύλλεκτοι και 3 στελέχη οι θετικοί στον κορονοϊό



Χτες αργά το βράδυ σας ενημερώσαμε για 8 θετικά κρούσματα κορονοιου ανάμεσα στους νεοσύλλεκτους κατά τις 2 πρώτες ημέρες κατάταξης τους στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑ-ΚΡΗ ΜΙΧΑΗΛ».

Τελικά και σύμφωνα με νέα ενημέρωση που είχαμε τα θετικά κρούσματα κορονοιου ανάμεσα στους νεοσύλλεκτους έως τώρα είναι 4.

Τώρα σύμφωνα με νέες πληροφορίες μας εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοιο κάνοντας τα Rapid Test που προμηθεύτηκε η 98 ΑΔΤΕ και 3 στελέχη μονάδων της Λέσβου κατά την επιστροφή τους από άδεια.

Στην Μυτιλήνη σύμφωνα με πληροφορίες μας θα παρουσιαστούν πάνω από 500 νεοσύλλεκτοι.

Το προσωπικό του 221 ΤΕ του 98 ΣΤΕΠ και των λοιπόν μονάδων που συμμετέχουν στην καταξη δίνουν καθημερινό μαραθώνιο για την διαφύλαξη της Δημόσιας υγεία μεταξύ των νεοσυλλέκτων που παρουσιάζονται τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο ΣΥΠΟ ανα την Ελλάδα που την πρώτη μέρα καταξης μετα απο παρεμβάσεις των εμπλεκομένων προμηθεύτηκε rapid test για τους νεοσύλλεκτους και το προσωπικό.

Η πολιτική προστασία του νησιού μας είναι έμπρακτα δίπλα στο 221 ΤΕ παρέχοντας ότι χρειάζεται για την ομαλή εξέλιξη της κατάταξης η οποία συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή.