2+1 είδη καθαρισμού επαγγελματικών χώρων

 

Στον επαγγελματικό σας χώρο εκτός από την οργάνωση και την πρακτικότητα του εξοπλισμού στον τομέα δραστηριοποίησής σας, θα πρέπει να υπάρχει μία στοιχειώδης οργάνωση και στην καθαριότητα και συντήρηση του χώρου σας.

Με το παρόν άρθρο θα σας προτείνουμε τα πιο απλά αλλά και απαραίτητα είδη καθαρισμού, που χρειάζονται πάντα πρώτα σε μια στιγμή απροσεξίας ή για ένα γρήγορο καθάρισμα που μπορεί να γίνει άμεσα.

Σφουγγαρίστρες

Αν η σφουγγαρίστρα δεν είναι πολύ καλά απορροφητική, δεν θα κάνει τη δουλειά που χρειάζεστε κι έτσι το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιήσει.


Προτείνουμε από την ποικιλία One Services, την ραφτή σφουγγαρίστρα 15 εκ. από μικροφίμπρα με υψηλή αντοχή και τα χαρακτηριστικά οφέλη της μικροφίμπρα. Με ένα πέρασμα θα απορροφηθούν υγρά και λεκέδες και το πάτωμα θα λάμψει. Δεν βαριά σφουγγαρίστρα αλλά λόγω του μήκους της μπορεί σε λίγη ώρα να καθαρίσει ένα μεγάλο δωμάτιο μαγνητίζοντας τις σκόνες. Στο δεύτερο πέρασμα -αν χρειαστεί- το πάτωμα θα λάμψει.

Φαράσια


Ξεχάστε τα απλά πλαστικά φαράσια και επιλέξτε το ειδικό ορθοπεδικό φαράσι που σας βοηθάει στο μάζεμα, χωρίς να σκύβετε. Με μία κίνηση μαζεύεται η σκόνη και εσείς έχετε ξεμπερδέψει στη στιγμή. Βρείτε το τυρκουάζ σετ φαράσι με σκούπα από εδώ και συλλέξτε τα σκουπίδια στον βιομηχανικό ή τον οικιακό τομέα.

Σκούπες


Η σκούπα πολυτελείας είναι ειδική τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό. Στην αυλή. Η πλαστική βάση είναι κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο και η τρίχα οικολογική. Πλένεται και χρησιμοποιείται πάλι. Θα την κρατήσετε για πολλά χρόνια, αφού δεν παθαίνει τίποτα. Βρείτε την από εδώ.

Η online ποικιλία ειδών καθαρισμού επαγγελματικού χώρου, είναι εδώ, σε πολύ καλές τιμές χονδρική.