Αεροπορική σύνδεση του Μπρίστολ με την Λέσβο κάθε Κυριακή το καλοκαίρι του 2021


Μια νέα βάση στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ ανακοίνωσε για την τουριστική περίοδο του 2021 σήμερα η Jet2, με πτήσεις σε 33 προορισμούς, μεταξύ των οποίων η Καλαμάτα και η Λέσβος.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Jet2,

“Σήμερα ανακοινώνουμε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στη συνεχιζόμενη ιστορία επιτυχίας μας, με  την έναρξη πτήσεων και πακέτων διακοπών από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ , το οποίο θα γίνει η δέκατη βάση μας στο Ηνωμένο Βασίλειο”.

Η εταιρία έχει θέσει πακέτα διακοπών και πτήσεις προς πώληση σε 33 προορισμούς από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ από σήμερα.

Αυτό περιλαμβάνει το πρόγραμμα Summer 21, για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που μπορούν να επιλέξουν από 29 καλοκαιρινά hotspots – συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ προορισμών από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ ( Σμύρνη στην Τουρκία, Καλαμάτα και Λέσβος στην Ελλάδα και Costa de Almeria στην ηπειρωτική Ισπανία). 

Με 11 προορισμούς επίσης προς πώληση για το χειμώνα 21/22 , οι παραθεριστές στην περιοχή έχουν εξαιρετικές επιλογές και ευελιξία όταν πρόκειται να φτάσουν στους καλύτερους προορισμούς για ήλιο και σκι σε όλη την Ευρώπη, τα Κανάρια Νησιά και τη Μεσόγειο.

 

Το πρόγραμμα Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Jet2,

“Το πρώτο καλοκαίρι των δραστηριοτήτων μας από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, θα εκτελέσουμε έως και 56 εβδομαδιαίες πτήσεις. Ένας στόλος τριών αεροσκαφών, θα μεταφέρει πελάτες σε μια ευρεία επιλογή προορισμών σε όλη την ηπειρωτική Ισπανία , τις Καναρίους Νήσους , τις Βαλεαρίδες Νήσους , την Ελλάδα , την Τουρκία , την Ιταλία , την Πορτογαλία και τη Μαδέρα. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα κατά το πρώτο καλοκαίρι των δραστηριοτήτων μας από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, που αντιπροσωπεύει 450.000 θέσεις σε πώληση. Οι πρώτες πτήσεις μας θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ την 1 η Απριλίου με την εναρκτήρια πτήση μας να είναι προς Lanzarote. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση απευθείας ή μέσω ενός ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα, με τη βραβευμένη εμπορική ομάδα μας να συνεργάζεται με ανεξάρτητα ταξιδιωτικά πρακτορεία για να τους δώσει όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να πουλήσουν τα πακέτα διακοπών Jet2holidays και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να επισκεφθούν το trade.jet2holidays.com για να μάθουν περισσότερα”. 

Και συνεχίζει: “Εκτός από την κράτηση και τα ταξίδια σε βραβευμένες πτήσεις και πακέτα διακοπών με προστασία ATOL από το Αεροδρόμιο του Μπρίστολ, οι πελάτες μπορούν πλέον να αποκτήσουν εμπειρία και να απολαύσουν την εξυπηρέτηση πελατών VIP. Η υπηρεσία VIP πελάτη περιλαμβάνει φιλικές ώρες πτήσεων και ένα γενναιόδωρο bonus 22kg σε αποσκευές σε μια πτήση μόνο για κράτηση με Jet2.com , η οποία κέρδισε πέντε βραβεία στα 2020 TripAdvisor Travellers Choice ® Βραβεία Airlines”.  Επιπλέον, η Jet2.com  αναγνωρίστηκε ως η μόνη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που έδωσε αμέσως επιστροφές χρημάτων χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις, μετά από έλεγχο της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου (CAA). Η νέα βάση στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ σημαίνει μια σημαντική επένδυση για την περιοχή. Περισσότερα από  200 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν (πλήρωμα πτήσης και καμπίνας, μηχανικούς και προσωπικό εδάφους). 

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays είπε: «Είναι μια απίστευτα συναρπαστική μέρα για την Jet2.com και την Jet2holidays , καθώς επεκτείνουμε τις βραβευμένες πτήσεις και τις διακοπές μας στο Αεροδρόμιο του Μπρίστολ. Γνωρίζουμε πόση ζήτηση υπάρχει, επειδή ακούσαμε πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην περιοχή εδώ και αρκετό καιρό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους φέρνουμε τις ειδήσεις που ήθελαν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν τελικά να απολαύσουν πραγματικές οργανωμένες διακοπές από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ.  Η ανακοίνωση της δέκατης βάσης μας στο Ηνωμένο Βασίλειο αντικατοπτρίζει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την επιτυχημένη επιχείρησή μας και να γίνουμε η κορυφαία επιχείρηση ταξιδιού αναψυχής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αντιπροσωπεύει επίσης μια σημαντική επένδυση στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας τουλάχιστον 200 νέων θέσεων εργασίας. Εκτός από αυτήν την τεράστια οικονομική συνεισφορά, αυτή η ανακοίνωση σημαίνει ότι οι παραθεριστές μπορούν να προσβλέπουν σε κάτι που δεν έχουν βιώσει στο παρελθόν από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, το οποίο είναι η βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών μας. Όταν πρόκειται για κρατήσεις και ταξίδια με  Jet2.com και Jet2holidays, γνωρίζουμε ότι οι πελάτες δεν θα αγαπήσουν μόνο τους 33 φανταστικούς προορισμούς που έχουμε στην πώληση, αλλά μόλις βιώσουν την υπηρεσία μας, θα καταλάβουν γρήγορα γιατί οργανώσεις όπως το Which; και η Trip Advisor μας βραβεύουν επανειλημμένα για τον τρόπο που χειριζόμαστε και φροντίζουμε τους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να πάρουμε παραθεριστές από το Αεροδρόμιο του Μπρίστολ σε οργανωμένες διακοπές που μπορούν να εμπιστευτούν. “

Ο Dave Lees, Διευθύνων Σύμβουλος, Bristol Airport δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Jet2.com και την Jet2holidays στο Αεροδρόμιο του Μπρίστολ. Ποτέ δεν ήταν ο χρόνος πιο σημαντικός για την περιοχή να κοιτάξει το μέλλον σε έναν κόσμο μετά τον Covid, και οι Jet2.com και Jet2holidays έδειξαν την εμπιστοσύνη στη δύναμη της περιοχής και να ανοίξουν τη δέκατη βάση λειτουργίας τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά τα συναρπαστικά νέα είναι ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον δημιουργώντας ευκαιρίες απασχόλησης, παρέχοντας σημαντικές επενδύσεις και αύξηση της επιλογής προορισμών και διακοπών που διατίθενται στους πελάτες της περιοχής. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την Jet2.com και την  Jet2holidays σχετικά με τη στρατηγική εταιρική σχέση για να αναπτύξουμε περαιτέρω ευκαιρίες στο μέλλον.

 

“ Πρόγραμμα Jet2.com και Jet2holidays ‘ Summer 21 από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ

 

Ελλάδα – 12 ελληνικοί προορισμοί προς πώληση συμπεριλαμβανομένων:


Κέρκυρα – έως και δύο εβδομαδιαίες υπηρεσίες (Τετάρτη και Κυριακή)

Κρήτη (Ηράκλειο) – έως και δύο εβδομαδιαίες υπηρεσίες (Τρίτη και Παρασκευή)

Χαλκιδική – εβδομαδιαίες υπηρεσίες Πέμπτης

Καλαμάτα – ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΡΙΣΤΟΛ με εβδομαδιαίες υπηρεσίες Τετάρτης

Κεφαλονιά – εβδομαδιαίες υπηρεσίες Κυριακής Κως – εβδομαδιαίες υπηρεσίες Πέμπτης

 

Λέσβος – ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΡΙΣΤΟΛ με εβδομαδιαίες υπηρεσίες την Κυριακή

 

Πρέβεζα – εβδομαδιαίες υπηρεσίες Κυριακής Ρόδος – έως και δύο εβδομαδιαίες υπηρεσίες (Τρίτη και Σάββατο)

Σαντορίνη – εβδομαδιαίες υπηρεσίες Τετάρτης

Σκιάθος – έως και δύο εβδομαδιαίες υπηρεσίες (Τετάρτη και Κυριακή)

Ζάκυνθος – έως και δύο εβδομαδιαίες υπηρεσίες (Δευτέρα και Παρασκευή)

Πηγή:https://money-tourism.gr