Σύσκεψη στην δυτική Λέσβο για το σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025


Σύσκεψη ενημέρωσης για το σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε στην Καλλονή, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου και του Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας Παναγιώτη Χριστόφα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Στρατής Ζαφείρης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ανδρέας Αξής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Άρης Ελευθερίου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα ΟΤΑ Νίκος Καρασάββας, ο Γενικός Διευθυντής Προγραμματισμού και Υποδομών Χρήστος Μαλακός, ο Αναπλ. Διευθυντής Προγραμματισμού Δημήτρης Μάντζαρης, οι Ειδικοί συνεργάτες του Δήμου Κώστας Κατσαρός και Αντώνης Γιαννάκης και μέσω τηλεδιάσκεψης ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Γιώργος Πλακωτάρης.

Στη διάρκεια αυτής, κατατέθηκαν προτάσεις, συζητήθηκαν προοπτικές και μετά από εποικοδομητική συζήτηση ξεκίνησε μία ελπιδοφόρα συνεργασία η οποία στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αρχίσει να παίρνει συγκεκριμένη μορφή.