Μετά από 200 χρόνια, καλώς μας ήρθες κύριε Ιμάμη….

 

Γράφει ο ***Ελευθέριος Παπαϊωάννου

 

1821 – 2021: 200 χρόνια υποτιθέμενης ελευθερίας. Το όραμα της  «Μεγάλης Ιδέας του Γένους» πουλήθηκε.   Η «Μικρά, πλην έντιμος Ελλάς !», μέσα από  τα πάθη και  τα λάθη παλεύει.

Μας το επέβαλαν, το ανεχόμαστε, πουλήσαμε τη ψυχή μας στο διάβολο,  «Γαλάζια Πατρίδα»,  «Μια Μακεδονία»,  «Μεγάλη Αλβανία» όλοι διεκδικούν, εκεί δε που αιμορραγούμε ρίξαμε αλάτι στις πληγές μας,  εγκαταστήσαμε  τους λάθρα εισβολείς, αλλοίωση πληθυσμού,  τυχαίο ή επιβαλλόμενο λάθος (βλέπε τον χάρτη).  



Διορισμένοι Κυβερνήτες; Προπληρωμένα συμβόλαια; Ρωμιοί, ραγιάδες χωρίς εθνική συνείδηση, επαναστάτες του καναπέ, οι εναπομείναντες Έλληνες στα πέρατα της γης. Ουδεμία σχέση μεταξύ τους.   

Υπάρχουν τρείς λέξεις που δεν μεταφράζονται σε καμία γλώσσα του κόσμου «Αγών», «Κάλος», «Φιλότιμο», τις χάσαμε και τις τρείς.   Το «ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς» κατάντησε αστείο, «ε, δεν θα σκοτωθούμε για κάποια παλιονήσια».

Πρώτοι στις γιορτές, πρώτοι και στα πανηγύρια, 200 χρόνια ελευθερίας θα γιορτάσουμε. Ποιας ελευθερίας;  Ενυπόθηκοι ραγιάδες για άλλα 100 χρόνια είμαστε. Είπαμε το φιλότιμο χάθηκε.

Διακόσια χρόνια πέρασαν, Ελλάς, Ρωμιών, Χριστιανών. Ο Χριστιανισμός εκδίωξε το Ισλάμ. Ο ιμάμης σιώπησε, οι καμπάνες για κάθε χαρμόσυνο ή μη γεγονός απετέλεσαν το σύμβολο του λεγόμενου «ελληνοχριστιανικού» αφηγήματος.

2021, έτοιμοι για χαρές και πανηγύρια, κοινωνική ενσωμάτωση είναι αυτή, οι μουσουλμάνοι και τα ριζοσπαστικά στοιχεία του ισλαμισμού, οι λάθρα εισερχόμενοι στη χώρα, οι νέοι ρωμιοί, αυτοί που θα συμπληρώσουν τα κενά στο δημογραφικό μας πρόβλημα, αυτοί θα πολεμήσουν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας !  

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ, υπολογίζουμε ότι σήμερα οι γεννήσεις μουσουλμάνων στη χώρα μας ανέρχονται στο 25% του συνόλου των γεννήσεων, οι νέοι «’Έλληνες πολίτες» έχουν τα ίδια δικαιώματα, στη παιδεία, την υγεία, τη θρησκεία.

Το τζαμί, συνεκτικό στοιχείο του Ισλάμ μετά από 200 χρόνια, θα πρέπει να συνυπάρξει με την  εκκλησία Ο μιναρές πλάι στο καμπαναριό, οι καλά αμειβόμενοι  «αλληλέγγυοι» νίκησαν επιτέλους ας το παραδεχτούμε, άλλωστε ζούμε στη χώρα που γέννησε το Λεωνίδα και τον Εφιάλτη.  

2021, τυμπανοκρουσίες και χαρές, επιτέλους στα σχολεία μας, οι εικόνες των ηρώων του 21 αντικαταστάθηκαν από τον Άρη Βελουχιώτη, τον Τσε Γκεβάρα, και το κοράνι ως επίσημο βιβλίο θα διδάσκεται σε αυτά.

Ο ιεροδιδάσκαλος είναι γεγονός, η λατρεία του ισλάμ δεδομένη, ο Ισλαμικός νόμος η «σαρία» δόγμα που επιβάλλεται με τη βία,  οι θρησκευτικοί τους ηγέτες σε αναμονή και εμείς οι προοδευτικοί τρομάρα μας νεοέλληνες πανέτοιμοι για τη μεγάλη υποδοχή. Καλώς μας ήρθες Ιμάμη.

Αξιότιμοι κύριοι αλληλέγγυοι.

Ακούστε. Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί εγώ είμαι ο χτίστης, ο διαλεχτός της άρνησης και ο ακριβογιός της πίστης. Και θέλει και το γκρέμισμα νου και καρδιά και χέρι» (Κ. Παλαμάς).

Και εσύ Δέσποτα Ιεροφάντη, Έλληνα της γαίας μητρός γέννημα και θρέμα , εκ της τέφρας Φοίνικα, μέμνησο «των  τοις Θεοίς» τον Όρκο».

 

**Ελευθέριος Παπαϊωάννου

Υποστράτηγος ε.α

τ. καθηγητής στη Πτέρυγα Ψυχολογικών Επιχειρήσεων

της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου

Σύμβουλος Ασφάλειας και Διαχείρισης Κρίσεων