14 νέα κρούσματα κορονοιου σήμερα στην Λέσβο σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ



Συνεχίζει να μετρά νέα κρούσματα κορονοιου η Λέσβος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ σήμερα στην Λέσβο καταγράφηκαν 14 νέα κρούσματα κορονοιου, χωρίς να αναφέρονται ως συρροές η από τα ΚΥΤ.

Συνολικά στην Λέσβο από 1 Νοεμβρίου έχουν καταγραφεί 630 κρούσματα κορονοϊού.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την σημερινή ενημέρωση των συντακτών δήλωσε πως υπάρχει ανησυχία στην κυβέρνηση από τα αυξημένα κρούσματα στην Λέσβο σε σχέση με τον πληθυσμό του νησιού.

Αναλυτικά:

Γράφει ο Στρατής Κοκκινελλης

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: Ενενήντα εννέα νέοι θάνατοι καταγράφηκαν το τελευταίο 24ώρο, με τον αριθμό των νεκρών να φθάνει στους 2.001. 2.018 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 2 εισαγόμενα, και συνολικά 99.306. 608 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ 524 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Η διάμεση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 65 έτη και το 80,8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97,1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Σημείωση: Κοντά στους εκατό νεκρούς το τελευταίο 24ώρο, σπάζοντας το φράγμα των 2.000 νεκρών από την αρχή της πανδημίας στη χώρα. 1.375 θάνατοι έχουν σημειωθεί από τις 1 Νοεμβρίου. Έντεκα επιπλέον ασθενείς εισήλθαν στις κλίνες ΜΕΘ και δεκαεννέα εξήλθαν απ'αυτές.

#η_ώρα_του_κορονοϊού