Οι αρνητές του κορονοιου της Λέσβου… κίνδυνος για την δημόσια υγεία (PICS)


Μετα τις χθεσινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την απαγόρευση κυκλοφορίας τα μεσάνυχτα αλλά και την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα 17 κρούσματα κορονοιου στην Λέσβο…. βγήκαν παγανιά ξανά οι αρνητές του κορονοιου

Οι «επικίνδυνοι» για την δημόσια υγεία και την οικογένεια τους αρνητές των μέτρων και του κορονοιου από την αρχή της πανδημίας σχολιάζουν κάτω από κάθε ανάρτηση των τοπικών ΜΜΕ, φυσικά και του LesvosPost παρασύροντας με τον σχολιασμό τους και τα Fake News κι άλλους αφελείς πολίτες της Λέσβου…

Χαρακτηριστικά είναι τα χθεσινά σχόλια πολιτών της Λέσβου κάτω από τις χθεσινές μας αναρτήσεις σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και την ανακοίνωση των νέων 17 κρουσμάτων (ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)

Εδώ να τονίσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες τα χθεσινά νέα 13 κρούσματα σχετίζονται με την δομή του Καρα Τεπέ και τα υπόλοιπα 4 θεωρούνται νέα ορφανά κρούσματα στον ντόπιο πληθυσμό.

Παρά το γεγονός ότι οι αρνητές της μάσκας είναι πλέον αντιμέτωποι με φυλάκιση, παρά το γεγονός ότι η αστυνομία έχει ενεργοποιήσει ειδικό λογισμικό για να τους εντοπίζει και στο διαδίκτυο, εκείνοι επιμένουν . Κάποιοι λένε ότι πεθαίνουν περισσότεροι από άλλους ιούς ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι η εκπνοή με μάσκα είναι δηλητήριο.

Τα σενάρια συνομωσίας και η αδιαφορία για τη δημόσια υγεία συνεχίζονται από τους αρνητές κορωνοϊού, οι οποίοι εξακολουθούν να τηρούν μια αμετανόητη στάση, παρά τις συστάσεις των ειδικών για προστασία μέσω μάσκας και τήρησης των κανόνων υγιεινής.

Ο περισσότερος κόσμος συμμορφώνεται με τα μέτρα προστασίας και τη χρήση μάσκας, ενώ παράλληλα κάνει έκκληση σε όσους δεν προσέχουν, να σέβονται τους συνανθρώπους τους.

Η ποινική δίωξη και η αυτόφωρη διαδικασία συνεχίζονται για όσους διακηρύσσουν κατά της χρήσης μάσκας και δεν υπακούν στα μέτρα προστασίας, ενώ η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει σχηματίσει δικογραφίες, που σχετίζονται με παραβάσεις και σενάρια συνωμοσίας στο διαδίκτυο.