Ν. Χηρας: Ζητάμε λογοδοσία και μας απειλεί με μηνύσεις ο Τ. Βερρος!!!

 

Συνεχίζεται η «σκληρή» κόντρα  στο δήμο Δυτικής Λέσβου για την κοπή δένδρων.

Χτες είχαμε και νέα απάντηση από την Δημοτική   Παράταξη " ΞΕΚΙΝΑΜΕ " με αφορμή την ανακοίνωση του δήμου δυτικής Λέσβου ότι θα προβεί σε μήνυση κατά του Ν. Χηρα

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 Όταν λες ψέμματα είναι επόμενο να πέφτεις σε αντιφάσεις και σε έναν κατήφορο χωρίς τέρμα. Έτσι ο κατήφορος του Δημάρχου κ.Βέρρου δεν έχει σταματημό.Μόλις πρόσφατα, για να ηρωποιηθεί, επεχείρησε να διχάσει την τοπική κοινωνία διασπείροντας ψευδώς ότι εκβιάσθηκε «περί δήθεν κατάργησης του Δήμου μας», χωρίς να προσκομίσει καμιά απόδειξη αν και προκλήθηκε.

Στη συνέχεια προέβη σε, κατά παραγγελία, δημοσκόπηση, όπου στο ερώτημα αν υπάρχει διαφθορά/αδιαφάνεια στο Δήμο μας, η απάντηση σε ποσοστό ήταν 0%!!! Δηλαδή, ούτε ένας δεν προβληματίστηκε για τη σπατάλη των χρημάτων, αναφορικά με την έλλειψη διαφάνειας (χωρίς διαγωνισμούς) στα έργα του κτηρίου όπου στεγάζονταν  παλαιότερα η εφορία ,  της Νυφίδας, κτλ.

Και φθάσαμε και στο πρωτοφανές, στο ανήκουστο !!! Μας απειλεί ο κ.Βέρρος με μηνύσεις, γιατί ζητήσαμε να πληροφορηθούμε, που διατέθηκε το ποσό των 23.500 ευρώ για την κοπή των δέντρων. Αν, δηλαδή, υπήρξε μελέτη και αν εφαρμόσθηκε η μελέτη.

Με λίγα λόγια:  Ζητάμε λογοδοσία και μας απειλεί με μηνύσεις!!!

Καλοδεχούμενες οι μηνύσεις κ.Βέρρο, αλλά βιαστείτε να τις υποβάλλετε γιατί η προθεσμία τρέχει και θα παραγραφούν τα «αδικήματά μας»!!

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Δεν θα δραπετεύσει ούτε η κ.Κοκκινέλλη-Γιαννή ούτε και εσείς από τις πολιτικές σας ευθύνες με πυροτεχνήματα περί μηνύσεων. Δεν μας μηνύετε για να λάμψει η αλήθεια. Αν αυτό θέλατε πραγματικά θα είχατε παρουσιάσει τη μελέτη. Μας μηνύετε για να μας φοβίσετε και να απαλλαγείτε «μια και καλή», όπως προειδοποιείτε.

Κάνετε όμως λάθος, δεν φοβίζετε κανέναν. Η ζωή και το έργο μας είναι ολοκάθαρο, άλλοι να προβληματίζεσθε.

Το νέο σας αφήγημα «μην αντιπολιτεύεσαι γιατί θα σε μηνύσω» είναι σαθρό. Εμείς θα υπερασπιζόμαστε το δημόσιο χρήμα και συμφέρον και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε.

Και κάτι τελευταίο. Ένας από τους Λουδοβίκους ενδιαφερόταν μόνο για την επιβίωσή του ιδίου και της αυλής του.


Σας θυμίζει κάποιον;

      Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 

                ΝΙΚΌΛΑΟΣ  ΧΗΡΑΣ