Συνδράμει στην Σάμο το ΤΕΕ Βορειοανατολικού Αιγαίου

 

Πρόσκληση συστράτευσης μηχανικών για στήριξη των Δήμων της Σάμου και αποτίμηση - καταγραφή των ζημιών μετά το μεγάλο σεισμό

         Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Μετά τον ισχυρό σεισμό που έγινε την Παρασκευή, 30/10/2020, στη θαλάσσια περιοχή του Βορειοανατολικού Αιγαίου, και ειδικά Βόρεια της νήσου Σάμου, οι ζημιές, καθώς και το μέγεθος της καταστροφής, είναι μεγάλο, αφού έχουν υποστεί, παλαιά κυρίως κτίσματα, ολική καταστροφή και άλλα, «διαμπερείς ρωγμές και αποκλίσεις από την κατακόρυφο» με αποτέλεσμα μερικά από αυτά να πρέπει να κριθούν επικινδύνως ετοιμόρροπα, ώστε να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Με βάση τα παραπάνω το περιφερειακό μας τμήμα καλεί τους συναδέλφους σε συστράτευση προκειμένου να συνδράμει στη σωστή διεκπεραίωση των διαδικασιών αποτίμησης και καταγραφής των ζημιών.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά σ’ αυτήν την προσπάθεια παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΤΕΕ-Τμήμα ΒΑ Αιγαίου στη Μυτιλήνη στα τηλέφωνα 22510 40847/48126, το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 04/11/2020.

Το ΤΕΕ ΒΑ Αιγαίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό των δύο παιδιών στη διάρκεια του μεγάλου σεισμού.

 

            Συναδελφικά

            Ο Πρόεδρος

            της Δ.Ε. του ΤΕΕ - Τμήμα ΒΑ Αιγαίου

 

            Μανωλακέλλης  Ευστράτιος