Τεράστιες ουρές από τους εξοδουχους μετανάστες στην δομή του Μαυροβουνίου


Τεράστιες ουρές σχηματίζουν εκατοντάδες μετανάστες που επιστρέφουν στην προσωρινή δομή στο Μαυροβούνι πάνω στην επικίνδυνη στροφή λίγο πριν την Παναγιούδα, κλείνοντας ουσιαστικά και το ένα ρεύμα κυκλοφορίας..

Με την λήξη τού ωραρίου στις 20:00 εκατοντάδες μετανάστες συνωστίζονται φυσικά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας (αποστάσεις, μάσκες) στην είσοδο της δομής με σκοπό οι αστυνομικές αρχές να ελέγξουν τα αντικείμενα που βάζουν μέσα.

Μάλιστα όπως σημειώνει ο πρώην πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Λέσβου Δημήτρης Αλεξίου αστυνομικοί ατελείωτες ώρες με μόνα εφόδια ένα πλαστικό τραπέζι, ένα σκουπόξυλο και ένα κάγκελο με κίνδυνο της ζωής τους ελενγχουν τους εκατοντάδες μετανάστες.

Η ανάρτηση του:

"Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στην προσωρινή δομή του καρα τεπε_μαυροβουνιου Ώρες ατελείωτες αστυνομικοί στημένοι στην άκρη του δρόμου με μοναδικά εφόδια ένα πλαστικό τραπέζι ένα καγκελο και ένα σκουπόξυλο να ελέγχουν τους εκατοντάδες μετανάστες και τις αποσκευές τους που μπαινοβγαίνουν στην προσωρινή δομη"

Φώτο Δημήτρης Αλεξίου