Ενοικίαση αυτοκινήτου – Τι πρέπει να προσέξετε πριν υπογράψετε


Είναι γεγονός ότι οι διακοπές χωρίς αυτοκίνητο, μπορεί να μετατραπούν σε μία πολύ κουραστική διαδικασία, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τάση η ενοικίαση αυτοκινήτου τις μισές ή όλες τις ημέρες της παραμονής σας σε ένα μέρος.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα και εκείνοι που νοικιάζουν αυτοκίνητο από την περιοχή τους προκειμένου να ξεκινήσουν ένα road-trip!

Στα πλαίσια αυτής της μεγάλης ζήτησης, εδώ και χρόνια η εταιρεία Drive Hellas προσφέρει τις υπηρεσίες της, με ενοικιάσεις αυτοκινήτων, βαν και φορτηγών σε κομβικά σημεία της Ελλάδας όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα κ.α.

Πριν φτάσετε στην συμφωνία…

Το κάθε γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτου έχει τη δική του πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει διαφορά μεταξύ των τιμών και μεταξύ των χρεώσεων που μπορεί να ισχύουν.

Πριν υπογράψετε οποιοδήποτε συμφωνητικό, καλό είναι να διαβάσετε τους όρους που ισχύουν. Επίσης μπορούν να σας σώσουν από πολλούς μπελάδες οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου, πριν ξεκινήσετε να το οδηγήσετε εσείς, καθώς θα έχετε αποδεικτικά ότι τυχόν γρατζουνιές προϋπήρχαν της δικής σας χρήσης.

Σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να επεκτείνετε την ασφαλιστική κάλυψη του οχήματος, έτσι ώστε σε περίπτωση τρακαρίσματος να μην χρειαστεί να πληρώσετε ούτε να δεσμευτεί ποσό στην πιστωτική σας κάρτα.

Τέλος, σημαντικό είναι να ρωτήσετε αν το αυτοκίνητο γεμίζει με βενζίνη ή με πετρέλαιο. Έτσι θα το επιστρέψετε στο ίδιο επίπεδο καυσίμου που το αφήσατε, αλλιώς η τιμή στα καύσιμα θα είναι πολύ υψηλή.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας, αναζητώντας όχημα και τιμές από διαφορετικά σημεία της πόλης που σας ενδιαφέρει. Με ένα κλικ για αξιόπιστες ενοικιάσεις αυτοκινήτων από την Drive Hellas.