Ελεύθεροι Πολίτες Μυτιλήνης: «Να καταδικάσει το συμβούλιο της Μυτιλήνης όλες τις απειλές κατά συμπολιτών μας»

 

Ανακοίνωση από την Παράταξη Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Στην πρόταση των παρατάξεων «Δημοκρατική Μυτιλήνη» και «Λαϊκή Συσπείρωση» για την άμεση και έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου της Κοινότητας Μυτιλήνης με θέματα την… Χρυσή Αυγή και την καταδίκη της «δράσης» τοπικού συμβούλου, έχουμε να πούμε τα εξής:

-Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Μυτιλήνης δεν έχει καμιά δουλειά να χαιρετήσει οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου, ειδικά μάλιστα όταν αυτή δεν έχει καταστεί αμετάκλητη.

-Ομοίως το Συμβούλιο δεν έχει καμία δουλειά καταδίκης πράξεων οποιουδήποτε πολίτη, οι οποίες δεν έχουν αποδειχθεί, δεδομένου ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση του τοπικού συμβούλου δεν έχει ασκηθεί καν ποινική δίωξη και το περιστατικό χρήζει προκαταρκτικής έρευνας. Εξάλλου από την πλειοψηφία των τοπικών «δικαστικών» ρεπορτάζ δεν έχει επισημανθεί ότι από τον τοπικό σύμβουλο έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον της «άγρια ξυλοδαρθείσας», για εξύβριση, απόπειρα σωματικής βλάβης, απόπειρα παραβίασης προσωπικών δεδομένων,φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ψευδούς καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Αντιθέτως, νομίζουμε ότι αυτοί που θα πρέπει να καταδικαστούν είναι όσοι σπεύδουν κάθε φορά να στήσουν λαϊκά δικαστήρια, χαρακτηρίζοντας πολίτες ως ναζιστές, ακροδεξιούς, φασίστες κλπ.

Για εμάς φασίστες είναι όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν φρασεολογία του τύπου «θάνατος στους τάδε», «τσακίστε τους δείνα», «κρεμάλες στους έτσι», «ξύλο στους αλλιώς».

Φασισμός είναι η κατασυκοφάντηση και η «δολοφονία χαρακτήρων» όσων στοχοποιούν οι διάφοροι «πονηροί» αριστεροί «δημοκράτες», δήθεν αντιφασίστες. Από το βρώμικο στόμα τους ο καθένας μπορεί να φάει τη ρετσινιά του ναζιστή, του φασίστα, του ακροδεξιού.

Με βάση τα παραπάνω ζητάμε από το Συμβούλιο την καταδίκη των πρόσφατων δημόσιων απειλών κατά συμπολιτών μας, αλλά και κατά των σωμάτων ασφαλείας, σύμφωνα με τις συνημμένες φωτογραφίες.

Μυτιλήνη, 19  Οκτωβρίου 2020

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Παράταξη Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης