Κορονοιος: Αρνητικά τα τεστ των επαφών του επιβεβαιωμένου κρούσματος στο ΓΕΛ Πολιχνιτου- Νέο κρούσμα σε μαθητή στο ΓΕΛ Παμφιλων

 

Από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Δυτικής Λέσβου ανακοινώνεται πως τα 90 τεστ ανίχνευσης για τον Covid-19 που έγιναν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου του Πολιχνίτου, ως επαφές του μαθητή που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες θετικός στον ιό, βγήκαν όλα αρνητικά.

Η εξέλιξη αυτή χαροποιεί όλες τις συναρμόδιες αρχές, αλλά ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας καλούν τους δημότες να μην εφησυχάζουν!

Τηρούμε τα μέτρα προστασίας, προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας.

To Λύκειο Πολιχνιτου βρίσκεται μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου σε μερική αναστολή, μετά την εμφάνιση κρούσματος σε μαθητή. Θυμίζουμε ότι σε αναστολή είχαν τεθεί τα Τμήματα Β1 και Β2.

 

-Νέο κρούσμα σε μαθητή

Όπως αναφέρει το emprosnet.gr κρούσμα διαπιστώθηκε σε μαθητή της Γ’ Λυκείου Παμφίλων. Η Διεύθυνση Β΄θμιας εκπαίδευσης προχωρά σε όλες τις προβλεπόμενες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας διαδικασίες. Αναμένεται να κλείσουν ένα ή δύο τμήματα για δύο εβδομάδες, να γίνει ιχνηλάτηση και σε όλο αυτό το διάστημα τα μαθήματα  θα γίνονται εξ αποστάσεως μέσω τηλεκπαίδευσης.