Οχήματα για την πυρόσβεση από τους ανάδοχους της Δακοκτονίας στην πολιτική προστασία της ΠΕ Β. Αιγαίου


Τελετή παραδόσεως/παραλαβής δύο οχημάτων για πυρόσβεση τα οποία διατέθηκαν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για χρήση της Πολιτικής Προστασίας

Τελετή παραδόσεως/παραλαβής δύο οχημάτων για πυρόσβεση τα οποία διατέθηκαν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για χρήση της Πολιτικής Προστασίας της Π.Β.Α. πραγματοποιήθηκε στις 27.10.2020 στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λέσβου, παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη, του Αντιπεριφερειάρχη Πανάγου Κουφέλου, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρεια Απόστολου Αλατζά, του Περιφερειακού  Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Ελευθέριου Παπαιωάννου, του ειδικού συμβούλου της Περιφέρειας Μιχάλη Πολυπαθέλλη, του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου Αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Θεοφιλόπουλου, πυροσβεστών και εθελοντών. Την διάθεση των οχημάτων προς την Περιφέρεια, έκαναν οι δυο ανάδοχοι  της Δακοκτονίας, Χαράλαμπος Παπαδέλλης και Γιάννης Μακρής, οι οποίοι παρευρέθησαν επίσης στην τελετή.


Αμέσως μετά τον Αγιασμό, ο Περιφερειάρχης παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε τους δυο δωρητές, σημειώνοντας πόσο σημαντική είναι η προσφορά τους

 « Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπαδέλλη και τον κ. Μακρή για την προσφορά τους αυτή. Με χαρά διαθέτουμε τα οχήματα αυτά στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και στις εθελοντικές ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται, ενισχύοντας το έργο τους. Ένα έργο πολύτιμο το οποίο έχω δει από κοντά και έχω διαπιστώσει την δυσκολία του.  Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον Διοικητή όσο και σε όλα τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος στο Βόρειο Αιγαίο για την προσπάθεια που καταβάλουν και εμείς ως Περιφέρεια θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα τους με όποιο τρόπο και μέσα μπορούμε».

Από την πλευρά  του ο Διοικητής κ. Θεοφιλόπουλος, τόνισε:  « Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη ο οποίος βρίσκεται δίπλα μας συνεχώς και μας στηρίζει. Τα δυο οχήματα αυτά θα μας δώσουν πολύτιμη βοήθεια στο έργο της πυρόσβεσης και θα μας ενισχύσουν. Θερμές ευχαριστίες και προς τους δυο εργολάβους».