Ποιες είναι οι αιτίες της τριχόπτωσης και τι μπορείτε να κάνετε από το σπίτι σας



Το πρόβλημα της τριχόπτωσης επηρεάζει αρκετά τον άνδρα ή την γυναίκα που το υφίσταται, αφού αποτελεί ταυτόχρονα ένα ιατρικό, αισθητικό και ψυχολογικό πρόβλημα που έχει αντίκτυπο στο άτομο. Και στα δύο φύλα επιδεινώνεται με την πάροδο ηλικίας ενώ οι γυναίκες βλέπουν μεγάλη διαφορά, μετά την εμμηνόπαυση. Το συνηθέστερο αίτιο της τριχόπτωσης στους άνδρες, οι οποίοι και λόγω των κοντών μαλλιών αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι η ανδρογενετική αλωπεκία ή κοινώς η ανδρική φαλάκρα. Και στα δύο φύλα η τριχόπτωση καθορίζεται με βάση τα γονίδιά μας. Λιγότερο από το 10% θα αντιμετωπίσει φαρμακευτικές αλωπεκίες ή ορμονικές που αφορούν κυρίως τις γυναίκες.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Με την σύμφωνη γνώμη του ιατρού σας, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια σκευάσματα, λοσιόν, σαμπουάν, αμπλούλες και βιταμίνες- συμπληρώματα διατροφής όταν το πρόβλημα είναι στην αρχή και δεν έχει ακόμα ξεφύγει.

Λοσιόν ειδικά για τις γυναίκες

Η λοσιόν Neoptide Lotion βοηθάει στην χρόνια τριχόπτωση των γυναικών, μειώνοντας την έντασή της και αναζωογονώντας την περιοχή ώστε να παράγει νέες τρίχες. Δεν προκαλεί λιπαρότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε γυναίκα.

Σαμπουάν κατάλληλο για καθημερινή χρήση



 

Βρείτε από εδώ το EcoPack Tonic Men's Tonic Shampoo, με πρωτεΐνες, πρόπολη, ginseng, λεβάντα και πολλά άλλα έλαια κατάλληλα για την μείωση της τριχόπτωσης και την εξυγίανση του τριχωτού του κεφαλιού. Το ειδικό μείγμα των ελαίων συμβάλει στην αποφυγή του στρες. Μπορείτε να λουστείτε σε τακτική βάση χωρίς πρόβλημα.

Βιταμίνες για τα μαλλιά 

Αν θέλετε μία πιο δραστική λύση, μπορείτε να δοκιμάσετε το συμπλήρωμα διατροφής της  Health Aid για τη θεραπεία τριχόπτωσης που συμβάλλει σε δυνατά, πιο ογκώδη και λαμπερά μαλλιά. Περιέχει στοχευμένα ιχνοστοιχεία, μέταλλα και βιταμίνες για μαλλιά.

Περισσότερες φυσικές λύσεις για την τριχόπτωση, στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure.gr!