Σερβίτσια που ομορφαίνουν τόσο το καθημερινό όσο και το επίσημο τραπέζι!

 

Κάθε τραπέζι είναι και μία μικρή ιεροτελεστία! Η προετοιμασία του με την τοποθέτηση των σερβίτσιων, τα μαχαιροπίρουνα στην σειρά και στην σωστή απόσταση, τα διακοσμητικά που το πλαισιώνουν, το σετ ποτηριών και πολλές ακόμα λεπτομέρειες που ο κάθε οικοδεσπότης αρέσκεται να προσέχει, συνθέτουν τον χώρο γύρω από τον οποίο θα απολαύσετε το φαγητό και το ποτό σας.

Σας προτείνουμε παρακάτω μερικές από τις πιο δημοφιλείς συλλογές, με πιάτα Rosenthal που διακρίνονται για την πρωτοτυπία και το σύγχρονο ύφος, πιάτα Lenox της πολύ γνωστής συλλογής Butterfly Meadow, ποτήρια κρασιού Nachtmann σε σετ 4τμχ και σετ μαχαιροπίρουνα της σειράς Premiere βασισμένα σε στιλ Biedermeier του 19ου αιώνα.

Πιάτα φαγητού

Η καλή πορσελάνη δεν χάνει ποτέ τη λάμψη, τη διαφάνεια και την αντοχή της. Αντέχει την καθημερινή χρήση, τα χρώματα παραμένουν πάντα ζωντανά και δεν «κρακελάρει» με τα χτυπήματα.

Ένα νόστιμο φαγητό ή γλυκό έχει… διαφορετική γεύση όταν σερβίρεται σε ένα πιάτο από φίνα πορσελάνη!

Χρησιμοποιήστε τα πιάτα Rosenthal της σειράς Junto Opal Green στο καθημερινό τραπέζι με την οικογένεια και με φίλους. Απολαύστε τις δημιουργίες σας στην σωστή τους βάση! Και τι καλύτερο από σερβίτσια πορσελάνης που εναρμονίζονται απόλυτα με τις ανάγκες και το ύφος του σύγχρονου καιρού;

Για εσάς που έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες, προτιμήστε τα πιάτα Lenox από την Louise Le Luyer που αποτυπώνει στη συλλογή Butterfly Meadow όλες τις μαγικές εικόνες που έχει ζήσει στα παιδικά της χρόνια, παρατηρώντας τις πεταλούδες να στροβιλίζονται στην ατελείωτη χρωματική παλέτα των λουλουδιών.

Απολαύστε το κρασί σας στο σωστό ποτήρι

Όταν περιμένει ένα καλό κρασί στο κελάρι να ανοιχτεί την κατάλληλη στιγμή, αυτή σίγουρα είναι όταν θα συνδυαστεί με καλό φαγητό και το σωστό ποτήρι που μάλιστα συνδυάζει άριστη ισορροπία ποιότητας – τιμής. Τα αρώματα, το χρώμα, η γεύση αναδεικνύονται με ένα μαγικό κρασί στο σωστό κολωνάτο ποτήρι, με τις χαρακτηριστικές ραβδώσεις που αναδεικνύουν ακόμα πιο κομψά το περιεχόμενο!

Μαχαιροπήρουνα σε στιλ Biedermeier 19ου αιώνα

Τα ανοξείδωτα μαχαιροπήρουνα 18/10 Cromargan Protect, η πατενταρισμένη ονομασία για το ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 της WMF, κάνει τη διαφορά!

Παραμένουν πάντα λαμπερά και αντιστέκονται σθεναρά στις γρατσουνιές και τη διάβρωση, ενώ πλένονται άφοβα στο πλυντήριο πιάτων. Από διακριτικά κλασσικό έως σύγχρονα λιτό, το design των μαχαιροπίρουνων της WMF πραγματικά ταιριάζει σε κάθε διάσταση και διάθεση ζωής. Οι λαβές είναι εξαιρετικά λειτουργικές και η κόψη των μαχαιριών αναλλοίωτη στο χρόνο.

Για προσφορές και νέες προτάσεις σε υπέροχα σερβίτσια επιλέξτε Παρουσίαση!