Πέδιλα και σανδάλια το φθινόπωρο – Ποια είναι ακόμα στην μόδα;


Ακόμα κι αν ο υδράργυρος δεν δείχνει 40άρια και εσείς γυρίσατε από τις διακοπές, δεν σημαίνει ότι βάζετε στην άκρη τα πέδιλά σας. Επιτρέπεται ακόμα να φοράτε πέδιλα και σανδάλια για τις βραδινές, τις πρωινές ή τις εμφανίσεις που επιβάλλουν ένα office look.  Υπάρχουν άπειρα συνδυαστικά outfits που μπορείτε να επιλέξετε για να μην αποβάλλετε ακόμα το καλοκαίρι από πάνω σας.

Ξεκινώντας από τα παπούτσια


Επιμεληθείτε τις πρωινές σας εμφανίσεις με ένα flatform σανδάλι σε σκουρόχρωμη απόχρωση και θα είστε άνετες. Είτε με μονοχρωματικό σύνολο είτε με εμπριμέ, οι μαύρες flatforms θα ταιριάξουν απόλυτα στο στυλ σας.


Τα animal print ψηλά πέδιλα ακόμα μπορούν να σώσουν ένα βραδινό σύνολο, βάζοντας «τικ» σε όλα τα boxes του sexy στυλ!

Περπατήστε πάνω στο τακούνι των 13 πόντων και συνδυάστε τις με ένα οπάκ καλσόν για μία dark αντίθεση. Βρίσκονται σε προσφορά, από εδώ.



Ιδανική εποχή για να φορέσετε τις καινούργιες γόβες είναι το φθινόπωρο! Αγοράστε ένα χρώμα που να μπορείτε άνετα να το φορέσετε με το skinny jean αλλά και με τις εμπριμέ παντελόνες σας. Το μπλε είναι σίγουρα ψηλά στην λίστα όπως και το suede υλικό. Περισσότερα με ένα κλικ.

Επενδύστε σε μία ελαφριά ζακέτα

Μπορείτε ακόμα να βάλετε το καλοκαιρινό σας φόρεμα με μία elegant ζακέτα, προωθώντας ένα outfit που τραμπαλίζεται σε δύο εποχές, γεμάτο κομψότητα και καλοκαιρινές επιρροές.

Μπείτε στο online fashion κατάστημα shoemart.gr και ανακαλύψτε μία μεγάλη ποικιλία από γυναικεία παπούτσια, σε χαμηλές τιμές. Καινούργια σχέδια, ιδιαίτερες αποχρώσεις και τρουκς που μαγνητίζουν!