Από το Μανταμαδο της Λέσβου στα Battles του The Voice ο Βασίλης Πρίτσης- Γύρισαν και οι 4 (BINTEO, PICS)

 

Εντυπωσίασε με τη φωνή του, τους κριτές του the Voice ο Βασίλης Πρίτσης.

Σημαντική επιτυχία για τον Βασίλη Πρίτση από τον Μανταμαδο, ο οποίος κατάφερε να περάσει τη πρώτη φάση του μουσικού reality του ΣΚΑΙ “The Voice”.

Ο ιερό ψάλτης και τραγουδιστής από τον Μανταμαδο, δήλωσε συμμετοχή για τα 4ο blind auditions του γνωστού talent show που και φέτος προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και επιβραβεύθηκε με την είσοδό της στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Ερμηνεύοντας το γνωστό τραγούδι «Η νύχτα δυο κομμάτια» του Αντώνη Ρέμου, ο τραγουδιστής έκανε και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν την καρέκλα και να τον διεκδικήσουν στη δική τους ομάδα…

Ο Βασίλης επέλεξε τελικά να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, ενώ δεν δίστασε να κάνει πρόταση στην Ελεονόρα Ζουγανέλη ώστε να ψάλλει στον επικείμενο γάμο της, η οποία με χαρά το δέχτηκε.

Ο Βασίλης Πρίτσης προτείνει στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ψάλλει στον γάμο της

Ο νεαρός τραγουδιστής με αξιόλογη φωνή και πορεία, για πρώτη φορά συμμετείχε σε reality κάνοντας ένα παραπάνω βήμα στη μουσική, ενώ ασχολείται παράλληλα και με την ψαλτική.

Στην Λέσβο τον γνωρίζουμε από το ψαλτήρι του Ταξιάρχη Μανταμαδου αλλά και από εμφανίσεις σε πολλά καταστήματα του νησιού

Το επεισόδιο προβλήθηκε σήμερα 04 Οκτωβρίου 2020.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

 

-Ποιος είναι ο Βασιλης

Ο Βασίλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μανταμάδο, με καταγωγή από τη Ρίγανη Ξηρομέρου καθώς ο πατέρας του Μάκης Πρίτσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρίγανη έχοντας πολλούς συγγενείς τόσο στο χωριό όσο και στην πόλη του Αγρινίου.

Φέτος δεν κατάφερε λόγω του κορονοϊού αλλά και υποχρεώσεών του στην Αθήνα να βρεθεί κοντά στους δικούς του στο Μανταμάδο ώστε να ψάλλει εκεί στο Ναό που μεγάλωσε και βίωσε όλα τα χρόνια τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Όμως πολλοί τόσο οι γονείς του όσο και οι δικοί του άνθρωποι εδώ καταφέραμε να τον δούμε, να ψέλνει από τον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης στον Πειραιά μέσω του MEGA. Η χαρά και η συγκίνηση μεγάλη για όλους αλλά πιο πολύ για τους παππούδες του, που τον καμάρωσαν από την τηλεόραση.