Μυτιλήνη: Εξαπάτησαν 34χρονο και 32χρονη

 

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις απάτης σε βάρος ημεδαπών στη Μυτιλήνη

Ταυτοποιήθηκαν δύο (2) άτομα για την εμπλοκή τους στις υποθέσεις αυτές και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) περιπτώσεις απάτης που διαπράχθηκαν προ πενταμήνου περίπου, σε βάρος ημεδαπών (34χρονου και 32χρονης) στη Μυτιλήνη.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στις συγκεκριμένες υποθέσεις, δύο (2) άτομα - ημεδαποί, ηλικίας 65 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος και η 32χρονη, αφού επικοινώνησαν τηλεφωνικά και μέσω διαδικτύου αντίστοιχα, με διαχειριστές συγκεκριμένης ιστοσελίδας, κατέθεσαν ακολούθως -κατά περίπτωση- σε τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρηματικά ποσά των -456- και -600- ευρώ, για την αγορά κινητών τηλεφώνων, χωρίς ωστόσο να τους αποσταλούν οι συσκευές.  

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, οι τραπεζικοί λογαριασμοί που κατατέθηκαν τα χρηματικά ποσά ανήκουν στον 65χρονο, ενώ τηλεφωνική σύνδεση επικοινωνίας με διαχειριστές της παραπάνω ιστοσελίδας, ανήκει στον 29χρονο.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.